FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
24 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Induksjonstopp Delikatesse 90 Flex

kr 7 968,42 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
1 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
uten grenser
Land
Polen
Produktgruppe
Ny  
Merker
Klarstein
SKU:
4060656231643
EAN:
4060656231643
Siste implementering
2 uker siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse


CATOLOGICAL PRIS: 3.689,99 zł
Delicatessa 90 Flex, innebygd induksjonstopp, 5 soner, 7400W, autark
Matlaging uten grenser: Klarstein Delicatessa 90 Flex induksjonstopp utnytter plassen optimalt med minimalt energiforbruk under tilberedningen. Den kombinerer teknisk innovasjon med et luksuriøst utseende, og takket være den vitrokeramiske overflaten gir den kjøkkenet en ny glød.
Klarstein Delicatessa 90 Hybrid innebygd platetopp har fem varmefelt med en total effekt på 7400 W, fordelt på 1 x 2300, 2 x 2000 W og 2 x 1500W, noe som koker opp innholdet i kokekaret på rekordtid. Takket være VarioHeating-teknologi, to varmesoner til venstre eller På høyre side smelter de sammen til en. Funksjonen for gjenkjenning av grytens tilstedeværelse gjør at det kombinerte varmefeltet kan tilpasse seg størrelsen på gryter, panner og kasseroller, samt til store kjøkkenredskaper som ikke passer i ett varmefelt. Delicatessa 90 Flex bruker på den ene siden bare energien som passer for den respektive gryten, og på den annen side gjør det mulig å bruke gryter og panner i forskjellige størrelser. Alle individuelle felt og fleksisonen har en separat strømstyring og ThermoBoost-funksjonen, takket være at den raske oppvarmingseffekten øker igjen til 3000 W. For enkel betjening av Klarstein Delicatessa 90 Flex keramisk platetopp brukes det integrerte SenseControl-berøringspanelet med en berøringsglidebryter for strømkontroll og et digitalt display. Takket være dette forstyrrer ikke ekstra regulatorer og knapper det elegante utseendet på arbeidsflaten til komfyren. I tillegg til temperaturen kan en 99-minutters timer programmeres for hvert varmefelt, som slår av kokeplaten etter en innstilt tid eller avgir et akustisk signal.
For å sikre jevn matlaging har den innebygde kokeplaten Klarstein Delicatessa 90 Flex de riktige sikkerhetsfunksjonene: Hvis varmefeltet når for høy temperatur, aktiveres beskyttelse mot overoppheting. Restvarmeindikatoren basert på EcoTermal-prinsippet informerer deg ikke bare om de avslåtte varmefeltene fortsatt er varme. Det lar deg også lage mat med restvarme for å spare energi. ThermalRecall-funksjonen husker den innstilte temperaturen og reaktiverer den hvis tilberedningsprosessen skal avbrytes i kort tid og deretter gjenopptas. I tillegg kan barnesikring aktiveres for å forhindre utilsiktede endringer i matlagingsinnstillingene.
Klarstein Delicatessa 90 Flex induksjonstopp fanger øyet med en vitrokeramisk platetopp som er enkel å vedlikeholde, og som eksponerer komfyren på en dyktig måte. På denne måten passer kokeplaten perfekt til utstyret til ethvert kjøkken - både klassisk og moderne. Leveransen inkluderer monteringsmaterialer som er nødvendige for installasjonen.

Grunnleggende informasjon: Presisjon: effektjustering på 9-punkts skala, programmerbar 99 -min. Sleep timerFleksibel tilpasning: VarioHeating teknologi for å kombinere to varmesoner i en flex soneEffektiv varme: total effekt 7400 W i fem kokesoner, hver med 3 x 2300, 2000 og 2 x 1500 WTouch-to-slide: SenseControl med skyvefunksjon og digitalt displayEnergieffektiv matlaging: EcoThermal Control med restvarmeindikator for brukMer strøm:        hver kokesone med ThermoBoost  /hurtigoppvarming med 3000 W i fleksisonen

Funksjoner:på / av øverst på kokeplaten (berøringspanel)total effekt: 7400 W (1 x 2300, 2 x 2000 W og 2 x 1500 W)Økonomifunksjon (spar): automatisk reduksjon av kraften til kokesoner for å unngå overbelastning4 rektangulære varmefelt: hvert 18 x 18 cmstore varmefelt (midtre, rundt): Ø 28 cmcontrol berøringspanel med digital visning av driftsnivå og timermulighet for å kombinere venstre og høyre varmefelt i en flex-sone med deteksjon Tilstedeværelsen av en gryte med 99-minutters justeringAutomatisk beskyttelse mot avstengningsoveropphetingValgfritt barnevernType: innebygd KitchenetteIn leveringsmateriell for installasjon i kjøkkenkroken5 PIN-tilkoblingskabelStrømforsyning: 380-415 V 3N eller 220-240 V ~ | 50/60 Hz

Leveringsomfang:
1 x innebygd komfyrtopp
1 x Monteringsmateriale INGEN
Flerspråklig brukerhåndbok NEI (pdf sendt etter kjøp mulig)

Dimensjoner:
generelle dimensjoner: 90 x 6.1 x 52 cm (BxHxD)
Installasjonsdimensjoner: 87 x 5,7 x 49 cm (BxHxD)
Minimum bredde rundt bordplaten: 5 cm
minimum bordplate tykkelse: 3 cm
Minste hengende avstand over ovnen: 76 cm
Minimum ledig plass under kokeplaten: 5 cm
luftcirkulasjonsrom: min. 2 cm
Kabel lengde: 1,0m
Vekt: ca. 12 kg

Varer powys



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.