FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
18 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

HAGESLANGE

Slange tilgjengelig i grønn eller blå. + multifunksjonell spray GRATIS!

(den valgte fargen skal bare angis på Allegro-skjemaet som er tilgjengelig etter kjøpet - informasjon til selgeren, i fravær av valgt farge eller mangel på informasjon, vil en tilfeldig farge bli sendt)

Andre slangelengder og mange andre interessante ting er tilgjengelig på våre andre auksjoner, eller i fanen "alle selgers produkter". Det er en innovativ hageslange som strekker seg automatisk under påvirkning av vann 3 ganger fra sin opprinnelige lengde! Allerede lei av tunge og vridde hageslanger er ikke praktiske å bruke, de er vanskelige å strekke seg, de bøyer og punkterer eller blokkerer vanntrykket og forstyrrer arbeidet ditt. Slange laget av fleksibel polyestertape, lateks og ABS-plast.

Denne kombinasjonen vil gi deg letthet og et lite volum og vekt på produktet. Slangen utfolder seg selv, du trenger bare å koble vannstrømmen. Etter å ha slått den av, vil slangen gå tilbake til sin opprinnelige posisjon. Ideell for alt husholdnings- og hagearbeid! Uunnværlig i hjemmet garasje, vanning, sprinkling, vanning av hagen, vasking av bilen, terrasse, gulv, teppe. Slangen fungerer på vanntrykk fra 1,5 - 7bar (normalt vanntrykk i hus er 2-3 bar)
I tillegg kan slangene kombineres med hverandre! (kontakt for tilkobling GRATIS inkludert). I tillegg inneholder settet en multifunksjonell sprinkler med 7 moduser og en låsefunksjon.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.