WEEKEND SALE
-25%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Håndlagde mokasiner espadrilles sko for kvinner KOI IN LOVE

kr 136,72 /et par pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
24 [2,4] par
Tilgjengelig mengde
uten grenser
Land
Spania
Produktgruppe
Ny  
Siste implementering
1 år siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

Få de mest originale espadrillene eller fasjonable espadrillene. Design espadriller med flat såle av esparto mokkasinstil for kvinner, håndlaget i Spania på en håndlaget måte. Spurver laget av esparto eller naturlig jute håndsydd med masse kjærlighet. De autentiske KOI IN LOVE espadrilles espadrillene for kvinner er håndlaget i pique-stoff med 100 % økologisk bomullsunderlag. Espadrillene med flat såle av esparto er det perfekte komplementet som kombineres med nesten alle typer trender eller fasjonable utseende. Den høye kvaliteten på våre mote espadrilles med flat plattform naturlig esparto stil mokasin for kvinner er kvalitet fottøy. Kjøp online de trendy espadrillene som er trenden denne våren sommer. Vær mambo min venn!

Kjøp mote-espadrillene dine med esparto flat plattform yttersåle for kvinner online. Et veldig behagelig fottøy som forårsaker raseri på internett. Espadrilles helt laget for hånd av autentiske esparto håndverkere.

KOI IN LOVE kvinners mokkasinplattform esparto plattformsåle består av en flat plattformsåle av håndlaget eller vridd jute i Spania. Esparto espadriller dekorert i pique-stoff trykt med miljøvennlig blekk som respekterer miljøet. En veldig behagelig håndlaget sko, laget i oransje, røde, blå og hvite farger. Hånd sydd i knapphullssøm til naturlig espartosåle.

Oppdag de mest originale dekorerte mote espadrillene fra internett. Ekte espadriller med flat såle av esparto mokkasin stil for kvinner, håndlaget i Spania, en etter en, i begrenset opplag.

Et ikke-hormado fottøy veldig behagelig. Skoene våre er ikke horman, siden hvert par tilpasser seg perfekt til formen på hver persons fot. Gjør slik til en esparto espadrilles for kvinner personlig og veldig eksklusiv.

De håndlagde espadrillene som DOROTHY MAMBO™ lager i begrenset opplag, er en fottøyhåndverker og helt økologisk. I produksjonen griper ikke inn noen produktiv prosess som genererer forurensende stoffer. Vi lager våre esparto sandaler eller naturlige jute med de naturlige fibrene av jute eller esparto som naturen selv gir oss på en bærekraftig måte.

Kjøp i dag din mote moccasin stil online espadrilles som har blitt trend denne våren sommeren. Kombiner dem med ditt moteutseende eller trend som passer best til din smak. Det være seg elegant, urban, vintage eller annen motestil. Ta på deg espadriller som kombineres med nesten alle typer plagg eller komplement. Enten shorts, bukser, jeans eller skjørt. Håndlaget fottøy, veldig behagelig og helt håndlaget i Spania.

Et originalt design inspirert av japansk. Alpargatas dekorert i nyanser av oransje, turkis, blå og blå. De mest fasjonable espadrillene som kombineres med alle typer plagg eller moteholding. Et motefottøy som bringer friskhet og eleganse til designutseendet ditt.

Fasjonable espadriller inspirert av japanske hager og mer spesifikt Koi karpe dammer. En veldig komfortabel og allsidig håndlaget sko som vil bli en grunnleggende nødvendighet i enhver skapbunn. Veldig komfortable sko som du ikke kan gå glipp av i reisevesken din i løpet av vårens sommerferier.

Våre espadriller med naturlig esparto-plattform i mokkasinstil for kvinner er sko som kombineres med nesten alle typer klær, tilbehør eller moteplagg. Denne typen espadrilles-modell har blitt det perfekte komplementet å kombinere med favorittklærne dine, enten skjørt, bukser, jeans, shorts eller kjole mer uformell.

Espadrillene med flat såle av esparto naturlig plattform mokkasin for kvinner, er ergonomiske sko veldig komfortable. Noen espadriller, som vil bli ditt uatskillelige reisefølge i løpet av vårens sommerferie. Et par espadriller med flat såle av esparto for kvinner som du også kan bruke om høsten. Og i noen av de mest privilegerte stedene på planeten, gjennom hele året.

Ta med deg overalt, dine esparto espadriller for kvinner. Veldig komfortable sko som knapt tar plass i reisevesken din. Den enorme allsidigheten gjør våre espadriller til et essensielt motetilbehør. Nyt utrolige turer gjennom naturen, nær sjøen eller i urbane områder. Nyt DOROTHY MAMBO™ opplevelse.

I alle våre fottøy- og motekolleksjoner som DOROTHY MAMBO™ produserer. Kvaliteten i klærne og råvaren som brukes, har blitt vårt umiskjennelige identitetsstempel. Derfor har vi laget alle våre espadriller, alltid på jakt etter fortreffelighet, maksimal komfort og komfort. For å oppnå disse høye kvalitetsnivåene. Vi bruker en uttømmende kvalitetskontroll på alle våre produkter. Disse strenge kvalitetskontrollene gjør vår esparto-plattform i mokkasinstil såle for kvinner, og gir en perfekt passform og komfort.

KOI IN LOVE kvinners flate - stretch sprung - såle plattform sandaler er høy kvalitet håndlagde sko i Spania. Den flate plattformsålen av esparto eller naturlig jute, er flettet for hånd av dyktige esparto-håndverkere i Spania. Laget med naturlige stoffer av esparto eller jute, disse fasjonable håndlagde espa


Vedlegg
Last ned fil dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(25).pdf Last ned fil dorothy-mambo-mogambo-ss17(25).pdf


Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.