WEEKEND SALE
-25%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Håndlagde mokasiner espadrilles sko for kvinner GREEN RETRO

kr 136,72 /et par pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
24 [2,4] par
Tilgjengelig mengde
uten grenser
Land
Spania
Produktgruppe
Ny  
Siste implementering
1 år siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

Ta på den originale espadrilles eller espardeñas med flat plattform av esparto for kvinner stil mokkasin håndlaget i Spania på en håndverker måte. Espardeñas eller espadriller av naturlig esparto sydd for hånd med mye kjærlighet. Den autentiske og originale espadrilles eller fjærer mokkasin stil med flat såle av naturlig esparto for kvinner GREEN RETRO er laget for hånd i pique stoff og 100% økologisk bomull. Disse esparto espadrillene er det perfekte komplementet som kombineres med nesten alle typer trender eller moteutseender. Den kontrasterende kvaliteten på våre design espadriller med flat plattform esparto stil mokasin for kvinner er sko av kvalitet og komfort. Kjøp online design espadrilles som er motetrend denne våren sommeren ... være mambo min venn!

Kjøp online designer sandaler med flat såle av esparto plattform mokkasin stil for kvinner som forårsaker raseri på internett. Helt håndlaget av autentiske håndverkere av esparto eller naturlig jute.

Våre GREEN RETRO esparto mokkasin espadriller for kvinner består av en flat såle av esparto eller håndflettet jute. Esparto espadriller dekorert i pique-stoff trykt med miljøvennlig blekk som respekterer miljøet. Sko dekorert i nyanser av grønt, turkis og hvitt. Hånd sydd i knapphullssøm til flat såle av naturlig esparto.

Nyt de mest originale designdekorerte espadrillene fra internett. Ekte espadriller flat såle med esparto stil mokkasin for kvinner, håndlaget i Spania i begrenset opplag. Et veldig behagelig flatt fottøy som ikke blir forferdet. Vi kramper ikke våre espadriller siden hvert par passer perfekt til formen på foten til personen som passer dem. Slår som dette, i esparto espadrilles for kvinner helt personlig og veldig eksklusiv.

De håndlagde espadrillene som DOROTHY MAMBO™ lager i begrenset opplag, er et fottøy helt håndlaget og økologisk. I produksjonen griper ikke inn noen produktiv prosess som genererer forurensende stoffer. Vi skiller oss ut ved å dra full nytte av de naturlige fibrene i esparto eller jute som naturen gir oss på en bærekraftig måte.

Kjøp i dag din stil mokasiner online design espadriller som er mer fasjonable denne våren sommeren. Kombiner dem med utseendet eller trenden med mote du liker. Ya chic, urban, vintage eller mote stil. Ta på deg espadrillene som kombineres med alle typer plagg eller tilbehør. Enten shorts, bukser eller skjørt. Et veldig behagelig fottøy, håndlaget, helt håndlaget i Spania.

En retro vintage inspirert design dekorert i grønne, turkise og hvite farger. Designer espadriller som kombineres med alle typer plagg eller motetrender. Et designerfottøy som bringer friskhet og uformell eleganse til moteutseendet ditt.

Designer alpargatas inspirert av det fantastiske 50-tallet og deres retro geometrier. Et veldig behagelig og allsidig fottøy som vil bli et grunnleggende fundament i enhver garderobebakgrunn som skiller seg ut. Komfortable sko som ikke kan gå glipp av i reisevesken din denne vårferien.

Våre espadriller med naturlig esparto-stil mokasin for kvinner, er perfekte sko som kan kombineres av alle typer klær eller motetilbehør. De har blitt det perfekte komplementet å kombinere med klær, skjørt, bukser, jeans eller shorts.

Våre espadriller med flat plattform av naturlig esparto-moskasin for kvinner, er et ergonomisk fottøy og veldig behagelig. Slår vel inn i ditt uatskillelige reisefølge i løpet av vårferien sommeren. Et par espadriller med esparto-plattform for kvinner som du også kan bruke om høsten. Og på noen av de mest privilegerte stedene i verden, gjennom hele året.

Bruk den overalt, i espadrille espadriller for kvinner. Et veldig behagelig fottøy som ikke opptar plass i reisekofferten din. Dens store allsidighet, gjør disse espadrillene til et uunnværlig motetilbehør. Nyt idylliske turer gjennom naturen, nær sjøen eller byen. Opplev DOROTHY MAMBO-opplevelsen™.

I alle mote og fottøy samlinger av design som DOROTHY MAMBO™ produserer. Kvaliteten på klærne og råvaren er vårt kjennemerke. Av denne grunn laget vi alle våre espadriller, og søkte til enhver tid fortreffelighet, maksimal komfort og komfort. For å oppnå disse høye kvalitetsnivåene. Det er viktig å bruke en uttømmende kvalitetskontroll på alle våre produkter. Disse strenge kvalitetskontrollene gjør at våre naturlige esparto espadriller for kvinner gir en perfekt passform og maksimal komfort.

Våre GREEN RETRO spandex flatsåle spandexsko for kvinner er håndlagde sko av høy kvalitet i Spania. Den flate plattformsålen til esparto eller jute, er flettet for hånd av dyktige esparto-håndverkere i Spania. Laget med jute- eller esparto-stoffer, passer disse espadrillene i mokkasinstil perfekt til fotsålene dine. Gir en avslappende massasje mens du går med dem. Den flate plattformsålen av esparto eller naturlig jute, har evnen til å fjerne overflødig svette som kan samle seg i sålen på f


Vedlegg
Last ned fil dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(24).pdf Last ned fil dorothy-mambo-mogambo-ss17(24).pdf


Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.