FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
18 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Grille bilholder med Mag Safe 15w lader for iPhone LED PD

kr 129,43 /stykke pris uten skatt
JEG BESTILLER

Minimal rekkefølge
1 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
uten grenser
Land
Polen
Produktgruppe
Ny  
Merker
iPhone
SKU:
71563
EAN:
5905601812463

Ta kontakt med Ringe

Grille bilholder med Mag Safe 15w lader for iPhone LED PD - beskrivelse

Mag Safe bilfeste med magnetisk lader for grille Produktbeskrivelse + høydepunkter

Viktige funksjoner: Type: Magnetisk bilmontering Monteringssted: Air Vent Grille Ladeeffekt: 15W / 10W / 7.5W / 5W Strøminngang: 5V / 2A, 9V / 1.67A, 12V / 1.5A Utgangseffekt: 5V / 1A, 9V / 1A, 9V / 1.5A Støtte Hurtigladeprotokoller: PD &; QC 3.0 Laderinngang: USB-C Bakgrunnsbelysning: Blå LED Vekt: 99g Magnetplate Dimensjoner: 6.2cm x 6.2cm Kompatibilitet: enheter som støtter Mag Safe-teknologitype: iPhone 12/13/14/15 Beskyttelse mot: overtemperatur, overstrøm, overspenning, kortslutning og overspenningsbeskyttelse Sertifikater: CE, FCC, RoHS inkludert: bilholder, USB-A - USB-C-kabel ~ 1m
Magnetisk montering Dette produktet er tilpasset og egnet for magnetisk trådløs lading i bilen av iPhone-modeller som støtter Mag Safe-teknologi, for eksempel iPhone 12, 13, 14, 15 i alle versjoner. Bygget med brannhemmende materialer, er den magnetiske laderbilholderen ikke bare holdbar og varmebestandig, men passer også elegant inn i kjøretøyet. Ladebrettet er utstyrt med en blå LED som indikerer at den er koblet til strømforsyningen og ladingen.
Mag Safe-festet med innebygd trådløs lader støtter Power Delivery (PD) og Quick Charger (QC) 3.0 hurtiglading, noe som resulterer i en betydelig forbedring i ladehastigheten. Med rask trådløs ladeeffekt på opptil 15W, lades iPhone nå mye raskere, noe som gir deg førsteklasses ytelse.
Lading ved lave temperaturer Laderen bruker intelligent varmespredning og hurtiglading selv i kalde temperaturer. Det er et luftutløp på baksiden, som støtter ventilasjon og konveksjonsvar. Denne optimale løsningen sikrer effektiv og sikker lading, og opprettholder riktige driftsforhold for enheten.
Batteribeskyttelse: Intelligent spenningsregulering i laderen gir beskyttelse for batteriet i telefonen. Med presis spenningskontroll optimaliseres ladeprosessen, forlenger batteriets levetid og beskytter det mot potensiell skade.
Bilens magnetiske grillholder er designet for rette luftventiler (vertikal og horisontal). Installasjonen er ekstremt enkel. Bare plasser kulehodet på festet i gimbalen til magnetladeren og skyv det deretter inn i rutenettet. Koble den medfølgende USB-kabelen til en strømkilde (strømlader ikke inkludert), og du er klar til å gå! Du kan bruke magnetisk lading raskt og enkelt.
Multiretningsmontering med sterk magnet: Med en sterk magnet har du muligheten til å montere telefonen i både vertikale og horisontale stillinger. Denne løsningen gir fleksibilitet i bruk, slik at du kan justere retningen på enheten til dine egne preferanser mens du lader.
Kompakt størrelse Med dimensjoner på 62 mm x 62 mm og en tykkelse på 11 mm er magnetplaten en ekstremt kompakt løsning. Sammen med håndtaket når laderen en lengde på 83 mm, noe som gjør at du kan bruke den magnetiske ladeteknologien i et bærbart format komfortabelt og effektivt.
Håndter sikkerhet Gitterinnføringsklemmen har blitt brukt i utvidet form, noe som eliminerer bekymringen for at håndtaket faller ut ved et uhell. Et trygt og sikkert grep gjør bruken av produktet vårt ikke bare komfortabelt, men også trygt, og sikrer stabilitet under alle forhold. 1. Silikonbeskyttelsesforing skader ikke luftutløpet. 2. Dreibart håndtak egnet for horisontale og vertikale luftventilasjonsgitter. 3. Stabiliserende beskyttelse av håndtaket i luftventilgitteret.
Konstruksjon av magnetladeren 1. Polykarbonat varmeisolasjonspaneler. 2. Sterke magneter. 3. Kobbertråd for å redusere høy temperatur. 4. Smarte chips for å sikre trygg og rask lading.
Stabilt grep Takket være den sterke magneten trenger du ikke å bekymre deg for at telefonen faller av. Humpete fjellveier, fartshumper eller plutselig oppbremsing vil bli lettere å kjøre over samtidig som du opprettholder et sikkert grep.
Laderen er CE-, FCC- og ROHS-sertifisert. ROHS-sertifisering bekrefter at produktet oppfyller visse grenser for skadelige stoffer. FCC-sertifisering sertifiserer at enhetens elektromagnetiske interferens overholder grenser godkjent av Federal Communications Commission.

Ofte Stilte Spørsmål Hva er de viktigste fordelene med vår magnetiske lader?
Vår magnetiske lader tilbyr PD og QC 3.0 15W hurtiglading, intelligent varmespredning og stabilt grep takket være den kraftige magneten.
Hva er dimensjonene til magnetplaten med holderen


Betalingsmetoder

  • Overføre
  • Penger
  • Betalinger online
  • PayPal
  • VISE FRAM
  • MasterCard

Fraktmetoder

  • Innenlands forsendelse
  • Utenlandsk skipsfart

Andre engros tilbud

Andre tilbud i denne kategorien

Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.