WEEKEND SALE
-25%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Glory Star 10" kiosknettbrett for kommersiell bruk

kr 3 709,24 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
1 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
50 [2,4] stykker
Land
Storbritannia
Produktgruppe
Ny  
Merker
Kiosk
Siste implementering
1 år siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

KABLET ETHERNET OG VALGFRI STRØM OVER ETHERNET

Den nye Power over Ethernet (POE) er en tilleggsfunksjon der det er dyrt å installere en stikkontakt, og bruken av en rimelig spenning gir en mer kostnadseffektiv løsning. POE gjør det enkelt å installere en strøm- og internettkabel (RJ45) i én enhet og gjør det enkelt å planlegge konferanserom.

LEGG TIL MODULSPOR

Glory Star 10-tommers kiosknettbrett tilbyr et bredt utvalg av eksterne enheter. Du kan koble opptil tre eksterne enheter til kanten og bunnen av nettbrettet for å opprette programmer i interaktive kataloger, endeløse ganger, tilgangskontroller, innsjekking og selvbestilling.

ÅPNE API

Glory Stars ingeniørteam spesialiserer seg på koding av Android-operativsystemets firmware. Vi tilbyr tilpassede fastvaretjenester og åpne API-er. Open API lar utviklere og programvareutviklere få tilgang til funksjonene eller dataene i Android-operativsystemet, applikasjonen og andre tjenester for å muliggjøre et høyt nivå av tilpasning og integrering i produktet / tjenestene dine.

STAROS - ROYALTY-FREE KIOSK LOCKDOWN APP * Ta kontakt med oss

LISENSFRI KIOSK LOCKDOWN APP STAROS En kiosk lockdown-app er installert på NEBULA-nettbrett. STAROS lar brukerne lansere videoer, nettsteder og apper automatisk og forhindre uønskede tredjeparter i å få tilgang til Android-systemet. Funksjoner som å skjule de nederste stolpene, planlegge veksletidtakere, angi brukerrettigheter og automatisk kryssende videoer/bilder gjør det enklere for utviklere å utvikle apper for å låse appene sine. Målet er å sikre et sikkert og stabilt nettbrett i et forretningsmiljø.

KLAR MONTERING

Tilbyr flere monteringsalternativer for å sikre installasjonsfleksibilitet, inkludert veggmontering, nettbrettmontering og hyllemontering.
Th


Vedlegg
Last ned fil gad101-user-manual.pdf


Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.