FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
25 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

GLASS CUP BLENDER 800W 5xLEVEL KNUSER IS

kr 311,27 /stykke pris uten skatt
Pris for forhandling
JEG BESTILLER

Minimal rekkefølge
1 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
837 [2,4] stykker
Land
Polen
Produktgruppe
Ny  
Merker
Adler
SKU:
AD 4070
EAN:
5908256839007

Ta kontakt med Ringe

GLASS CUP BLENDER 800W 5xLEVEL KNUSER IS - beskrivelse


ADLERBiller BALE BLENDER er en effektiv enhet for rask sliping og blanding av matvarer. Den ble laget av glass - det er en mye sunnere løsning for kroppen vår enn plast. PRAKTISK TILLEGG AV PRODUKTER I ARBEIDSTIDEN! Hullet er lukket med en plugg laget av gjennomsiktig plast. Enkel helling av strimlet mat leveres av en konturert tut og et komfortabelt krukkehåndtak.

FORDELER MED BLENDEREN:5 HASTIGHETSNIVÅER + PULSFUNKSJONISKNUSNINGSFUNKSJON NIERDZEWNEJ1.5L STÅLISKVERN GLASSKOPPER DANNET I DEN NEDRE DELEN AV BASEN MED KNIVER OG PÅ TOPPEN AV DEN DELEN AV ENHETEN SOM INNEHOLDER MOTOREN, SØRG FOR SIKKER DRIFTFIRE FØTTER MED ØKT OVERFLATEAREAL UTSTYRT MED GUMMISUGEKOPPER GARANTERER STABIL DRIFT

~ GJØR DET DU VIL! BLENDEREN KAN BRUKES TIL Å TILBEREDE SUPPER, MELKERETTER, SKÅLKJØTTFRUKT, GRØNNSAKER, BABYINGREDIENSER, OG TIL Å KNUSE IS OG MANGE ANDRE RETTER OG PRODUKTER.

~ 5 HASTIGHETSNIVÅER Koppblenderen har hastigheter byttet ved hjelp av en knapp1 - LANGSOM ROTASJON GJØR DET MULIG Å KUTTE STØRRE STYKKER AV PRODUKTER OG LODUP-PRODUKTER MAKULERES OG SETTES I EN RASK SPINNBEVEGELSE. Formen på kannen og bladene tillater også vertikal blanding.2-4 – STADIG RASKERE ROTASJON MED ØKENDE KRAFTENevnen til å tilpasse slipingen og blandingen til den typen produkter som for tiden blandes5 – RASKE ORBOTER MED MAKSIMAL EFFEKTSikrer intensiv blanding av makulerte produkter. PULSFUNKSJON - ØKER MIDLERTIDIG RPMoccations intermitterende drift av enheten med maksimalt antall omdreininger.

~ HØY KVALITET PRODUKT! Moderne, sølv og svart, vil fungere i hvert kjøkken. Takket være det kan vi enkelt raskt tilberede en deilig cocktail. BASEHUSET SOM INNEHOLDER MOTOREN ER LAGET AV RUSTFRITT STÅLKnappen, rammen, toppfinishen på delen som inneholder motoren og basen med kniver er laget av svart plast. Fire føtter i svart utfyller det elegante utseendet til enheten.1,5-LITERS KANNE MED 4 INTERNE RIBBERog profilering av bladene og formen på innsiden av makuleringsbeholderen sikrer en homogen masse fra produktene kuttet i større stykker, arrangert i lag. KANNELOKK MED RUNDT HULL I MIDTENHETTEN FOR Å LUKKE KANNEN ER LAGET AV GJENNOMSIKTIG PLAST. Basen på kannen laget av svart plast er utstyrt med et 4-eikers blad laget av meget slitesterkt rustfritt stål.

DE VIKTIGSTE PARAMETRENE:MAKSIMAL EFFEKT - 800WNOMINELL EFFEKT - 600WSPENNING - 220–240V ~50/60 HzPRODUSENT - ADLERPRODUKTET PAKKET I ORIGINALEMBALLASJEN HAR INSTRUKSJONER PÅ POLSK OG MANGE ANDRE.


Betalingsmetoder

  • Overføre
  • Penger
  • Betalinger online
  • PayPal
  • VISE FRAM
  • MasterCard
  • Maestro

Fraktmetoder

  • Personlig henting
  • Innenlands forsendelse
  • Utenlandsk skipsfart

Andre engros tilbud

Andre tilbud i denne kategorien

Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.