WEEKEND SALE
-25%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Garmin Zumo GPS navigasjonssystem 396LMT-S for moto kart Europa

kr 4 417,84 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
1 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
4 [2,4] stykker
Land
Romania
Produktgruppe
Ny  
Merker
Garmin - iPhone
Leveringstid
5 dager
SKU:
C1384
EAN:
753759207731
Siste implementering
1 år siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse


Gjør stier om til eventyr
Med sitt værbestandige chassis, trådløse tilkoblingsfunksjoner og den 4,3-tommers berøringsskjermen som kan brukes med hansker, er vår zūmo® 396LMT-S motorsykkelnavigator designet for å gjøre enkle turer til vridde, krevende eventyr som holder deg bundet til veien. Og du kan dele øyeblikkene plăcute.cu vennene dine.

Få gruppen din involvert
Med Garmin Adventurous Ruting-valg som hjelper deg med å unngå kjedelige veikantruter, lar zūmo® 396LMT-S deg spesifisere rutepreferansene dine, dvs. de nedoverbakke, forblåste rutene med vanskelig terreng du liker. Du kan enkelt sende GPX-filer fra telefonen 4 til zūmo-enheten din, eller du kan dele GPX-filer med veikamerater slik at dere alle kan følge samme vei. Når zūmo er paret med telefonen din, aktiverer Smartphone Link-appen også LiveTrack, en nyttig funksjon som lar vennene dine gjøre det. å se bevegelsene dine i sanntid når du går ut en tur.

Flere Bluetooth-fordeler®
For ekstra bekvemmelighet, synkroniser zūmo med en smarttelefon og Bluetooth-aktivert lydhodesett eller hodesett (selges separat) for å ringe og motta samtaler5 uten å måtte ta av deg hanskene eller headsettet. Oppbevar telefonen i lommen eller salvesken og nyt håndfrie samtaler uten å bli distrahert på veien. Du kan også få tilpassbare smartvarsler for samtaler, tekstmeldinger, appvarsler og mer. I tillegg kan du til og med kontrollere musikken3 og spillelistene dine fra smarttelefonen direkte til zūmo navigator-skjermen. Så du kan ta det med deg. musikk.

Gratis trafikkinformasjon og vær i sanntid
Hva skjer foran deg? zūmo® 396LMT-S kan koble deg til trafikk- og værinformasjon i sanntid via Smartphone Link-appen. Denne gratis mobilappen kobler zūmo-enheten din til din iPhone® eller Android-smarttelefon™.

Integrert Wi-Fi holder deg oppdatert
Det er enkelt å oppdatere kart og programvare fordi zūmo® 396LMT-S drar nytte av integrert Wi-Fi. Når en ny oppdatering er tilgjengelig og du er koblet til et Wi-Fi-nettverk, mottar du automatisk et varsel på skjermen om å utføre oppdateringene med et knappetrykk. Det er ikke nødvendig å koble zūmo-enheten til en datamaskin.

Bedre konsentrasjon med pilotvarsler
For å hjelpe deg med å fokusere bedre på veien og få tryggere reiser, tilbyr zūmo® 396LMT-S nyttige varsler om trange kurver fremover, girskift, planoverganger med jernbane- eller dyreoverganger, skoleområder og mer. Du blir også varslet når du er i ferd med å gå inn i forbudt retning. Du vil motta varsler om nærliggende trafikklys og faste radarer6. I tillegg, for lange reiser, vil en advarsel om tretthet7 foreslå at du tar en pause og angir rasteplassene du kan vurdere etter noen timers kjøring. For ekstra indre trygghet sender den automatiske hendelsesvarslingsfunksjonen8 i zūmo-enheten din en tekstmelding med posisjonsinformasjon til kontakten din. forhåndsbestemt i tilfelle hendelse.

Slutt å kjøre med tanken nesten tom
En integrert kjørecomputer med digital drivstoffnivåindikator er inkludert som standard på enheten. zūmo® 396LMT-S. Dermed er det enkelt å anslå hvor mange kilometer du vil kunne tilbakelegge til tanken er tømt. Varsler om dynamisk drivstoff gir deg beskjed når det er på tide å fylle opp og gir deg til og med muligheter for å fylle opp stasjonsplasseringer. En nyttig fartsgrenseindikator gir deg beskjed når det er på tide å redusere hastigheten. I tillegg kan det digitale kompassdisplayet og databasen for motorsykkelspesifikke interessepunkter (POI) hjelpe deg med å finne verksteder for motorsykler, forhandlere og andre steder. Enheten din zūmo inkluderer også en servicehistorikklogg, som hjelper deg med å holde oversikt over serviceintervaller, kjørelengde og servicearbeid utført på motorsykkelen.

Navigasjonsverktøy
Mens du er på farten med zūmo® 396LMT-S, gir den aktive båndveiledningsfunksjonen høye stemmeretninger og intenst fargede piler på skjermen for å indikere høyre kjørefelt for neste sving eller utgang. Kryss og endringer på ruten din vises for å forenkle navigering gjennom komplekse overganger. Fremover-på-ruten-funksjonen til zūmo-enheten lar deg også enkelt se prikkene



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.