FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
25 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Gaming Tastatur - GK650K Omnis Kailh Blå RGB

kr 1 334,97 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
1 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
uten grenser
Land
Polen
Produktgruppe
Ny  
Merker
Finish
Siste implementering
3 uker siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

Gaming Keyboard - GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition
Gaming Tastatur - GK650K Omnis Kailh Blå RGB
SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition er et mekanisk tastatur i full størrelse (med numerisk seksjon) som oppfyller kravene til ikke bare spillere, men også personer som studerer eller jobber på datamaskinen. De karakteristiske egenskapene er: solid og kompakt konstruksjon basert på en aluminiumstopp, fenomenale utseende og holdbare Pudding-pads produsert i Double Injection PBT-teknologi, en praktisk rulle for å justere volumnivået, en magnetisk håndleddstøtte, konfigurerbar RGB-belysning, også på siden av tastaturet, samt omfattende programvare og makrostøtte. Takket være dette vil GK650K fungere under arbeid, under skoleklasser, og om kvelden vil det gi mulighet for komfortabel og effektiv underholdning i favorittspillet ditt. Kailh Blue-brytere vil fungere der du trenger å være helt sikker på at nøkkelen er aktivert.

Mekanisk tastatur i full størrelse

Fullformattastaturet fungerer ikke bare i spill, men også i daglig bruk. Takket være den numeriske blokken lar SPC Gear GK650K deg effektivt legge inn numeriske verdier i kontorprogrammer, utføre raske matematiske beregninger eller tilordne tilleggsfunksjoner i spill. I tillegg er hver av de 104 knappene individuelt bakgrunnsbelyst, noe som gjør at du kan tilpasse belysningsstilen til hele tastaturet etter eget ønske og også øke arbeidskomforten under vanskelige lysforhold.

Moderne design

Utseendet til SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition-tastaturet kombinerer klassisk stil med spillklo. De skarpe kantene og den konturerte aluminiumstoppen med ribbet håndleddstøtte ser bra ut både på spillerens skrivebord og i kontormiljøet. Dette er imidlertid ikke alt, fordi tastaturet også er utstyrt med RGB LED-striper plassert på sidene, som i tillegg belyser og visuelt beriker datastasjonen.

Holdbare PBT-taster

SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition-tastaturet er utstyrt med PBT-taster laget i Double Injection-teknologi. Under denne prosessen injiseres to fargevarianter av materialet i formen etter hverandre, og oppnår dermed en unik tofarget finish og høy stivhet. Pudding pads beriker de estetiske verdiene til spillerens posisjon både om dagen og om natten, og takket være deres holdbarhet garanterer høy motstand mot slitasje på tastene. Selv etter langvarig bruk vil tastene beholde sitt unike utseende, noe som er lettest å sette pris på sammen med fullt tilpassbar RGB-belysning.

Konfigurerbar RGB-belysning

Tilpassbar RGB-belysning gir deg nesten ubegrensede muligheter for fargekombinasjoner. Takket være dette kan du velge mellom 18 forskjellige effekter fra fast bakgrunnsbelysning, gjennom bevegelige mønstre som en bølge eller langsom fargeendring, til bakgrunnsbelysningen som reagerer på å trykke på en bestemt knapp. Alle modifikasjoner av effektene kan gjøres gjennom SPC Gear-programvaren, som lar deg individuelt justere utseendet på bakgrunnsbelysningen.

Høy holdbarhet

GK650K-konstruksjonen er forsterket med en aluminiumsplate ovenfra. Takket være dette er tastaturet ekstremt slitesterkt og motstandsdyktig mot alle slags deformasjoner, både for rask skriving og under spennende underholdning i favorittspillet ditt. I tillegg gir det enheten en unik og iøynefallende design. Brede gummifødder sammen med riktig vekt på tastaturet påvirker stabiliteten, og øker brukervennligheten.

Håndleddsstøtte

For å forbedre tastaturergonomien, både i daglig bruk og mens du spiller, kommer GK650K med håndleddstøtter. Magnetiske fester, samt spesielle spor i tastaturhuset gir enkel montering og løsrivelse. Avhengig av dine behov, kan den plasseres i hvilken som helst avstand fra tastaturet, og brede gummifødder gir stabilisering av puten på skrivebordet. På toppen av puten er det også trekantede spor som ikke bare forbedrer ergonomien, men også beriker utseendet på tastaturet.

Volum rulle

GK650K-tastaturet er utstyrt med en bred metallrulle for å kontrollere lydnivået. Hver av bevegelsene fremheves av et merkbart hopp, noe som muliggjør presis innstilling av lydvolumet. Rullen i seg selv er et ekstremt funksjonelt tillegg. Bare nå for det og enkelt endre volumnivået.

Kailh Blue mekaniske brytere

Tastaturet er utstyrt med Kailh Blue-brytere. De er et godt valg for folk som liker å skrive mye Aktiveringen av bryteren skjer med en klar, karakteristisk klikkelyd, som mange bringer tankene til lyden laget av skrivemaskiner. Kailh Blue er flott for de spillerne som



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.