FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
24 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Engrostilbud: 63 "/ 160cm lange bambuspinner med varierte diametre

fra kr 2,34 /stykke pris uten skatt

Foreslått utsalgspris: kr 11,72

Pris for forhandling
kr 0,40 fra 1 til 200 [2,4] stykker
kr 0,30 fra 400 til 800 [2,4] stykker
kr 0,20 fra 1600 til 3200 [2,4] stykker

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
kr 1 172,07
Tilgjengelig mengde
20000 [2,4] stykker
Land
Kina
Produktgruppe
Ny  
Merker
Finish
Leveringstid
29 dager
SKU:
BS20201
Siste implementering
3 uker siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

Vi er glade for å tilby våre allsidige og holdbare bambuspinner, ideelle for et bredt spekter av DIY-prosjekter, inkludert lanterne- og dragebygging, engineering, scenerekvisitter, møbler DIY, dekorasjoner, håndverkskreasjoner, dør / vindusreparasjon og kjæledyrbur. Hver pinne måler 63 inches (160 cm) i lengde og er sortert etter diameter for enkelhets skyld.
Blandede bestillinger er akseptable. Siden det er mange størrelser og forskjellige priser, er den publiserte prisen den laveste, så hvis du trenger forskjellige størrelser, vennligst kontakt meg i tide.
Det viktigste er at ved å kjøpe og selge noen av produktene mine, kan du enkelt danne en organisk syklus av din egen virksomhet og generere langvarig, stabil og stigende kontantstrøm, i det minste gjøre verdien av sluttproduktet 5-10 ganger høyere.
Produkt Funksjoner:
Materiale: Disse pinnene er laget av tykke Moso bambusvegger, og er robuste og egnet for ulike bruksområder.
Behandling: Sterilisering ved høy temperatur sikrer at bambusen er trygg og klar til bruk.
Farge og finish: Disse bambuspinnene er hovedsakelig tilgjengelige i blandede nyanser av gult og hvitt, og er kuttet fra bambusens yttervegg, kjent for sin høye fibertetthet. De er polert for en jevn finish, uten lakk, og fremhever deres naturlige skjønnhet.
Fleksibilitet: Tynne pinner kan bløtlegges i varmt vann i 2-3 minutter for å bli myke og lett formbare. Disse pinnene har den unike egenskapen til å bøye seg uten å bryte, selv i en rund form når de varmes opp riktig.
Allsidighet: Tynne pinner kan bøyes i hvilken som helst form du trenger, noe som gjør dem perfekte for forskjellige gjør-det-selv-prosjekter.
Ideell for forretningsforetak:
Egnet for skolehåndverkskunstklasser, Innkjøp og videresalg av disse bambuspinner i ditt lokale marked kan være et lønnsomt forretningsforetak, gitt deres unike og brede spekter av applikasjoner.
Bestilling og tilpasning:
Fraktinformasjon: Behandlingstiden er omtrent 4-5 dager. Levering tar omtrent 2-4 uker via China Post-luftpost for standardbestillinger. For større bestillinger, sjø / tog frakt er tilgjengelig, tar rundt 5-8 uker.
Frakten beregnes ut fra vekt og volum, via postekspress og flyfrakt. Hvis den overstiger 20 kilo, vil den bli sendt med sjø eller jernbane. Det er en dør-til-dør-tjeneste med et sporingsnummer, som er praktisk for deg å spore online når som helst. Tilpassede forespørsler er velkomne.
Forespørsler om tilpasset størrelse: Ta gjerne kontakt med oss for spesifikke størrelseskrav.
Takk for at du vurderer våre bambuspinner for prosjektene dine. Vi ser frem til å gi deg allsidige bambusprodukter av høy kvalitet for dine kreative behov.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.