FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
16 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

EMS fotmassasjematte

kr 34,46 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
10 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
uten grenser
Land
Ungarn
Produktgruppe
Ny  
SKU:
holm1074
EAN:
=VLOOKUP(A334,Munka1!D:E,2,FALSE)
Siste implementering
4 dager siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

EMS står for Electric Muscle Stimulation. De elektriske impulsene som leveres skaper en rekke muskelsammentrekninger. Avhengig av styrke, kan effektene være forskjellige: det forbedrer blodsirkulasjonen, øker muskelstyrken og slapper av muskler. Det anbefales sterkt i tilfelle eller for å forhindre muskelsvakhet, smerte, sirkulasjonsforstyrrelser og muskelatrofi.

Sålene våre er fulle av nerveender, mer enn 70 000 for å være presise, som finnes i denne delen av kroppen vår. Takket være dette kan hele organismen vår behandles gjennom sålen. Høyre fot tilsvarer kroppens høyre organer, venstre fot tilsvarer kroppens venstre organer. Stimulering av de rette punktene øker sirkulasjonen og blodstrømmen til organet som er tildelt det, og fremmer dermed kroppens selvhelbredende kraft.

EMS Foot Massage Mat forsyner disse punktene med elektriske impulser, som et resultat av at kroppens motstand forbedres. Ved hyppig bruk av matten forsvinner ikke bare bensmerter, men immunforsvaret styrkes også, stress reduseres, avgiftningsprosesser finner sted og kroppens regenerative kapasitet sparker inn.

Den elektriske muskelstimuleringsputen (EMS) genererer elektriske impulser som får musklene til å trekke seg sammen, noe som resulterer i strammere og redusert overflødig fettvev.
Takket være lavfrekvent teknologi for elektriske impulser, kan de spre seg fra bena til hele kroppen. Dette stimulerer blodsirkulasjonen, noe som bidrar til å eliminere cellulitt uregelmessigheter på ben og lår.

Ideell for folk som går, står, reiser, danser, klatrer eller ofte bruker høye hæler
Stimulerer blodsirkulasjonen
Liten og bærbar design som er enkel å brette sammen
EMS massasje teknologi
Drift med 2x AAA-batterier (ikke inkludert)



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.