WEEKEND SALE
-25%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Ekstrem varme- og brannbestandig hansker Lær med kevlarsøm, per

kr 67,54 /et par pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
100 [2,4] par
Tilgjengelig mengde
5231 [2,4] par
Land
Storbritannia
Produktgruppe
Ny  
Siste implementering
1 år siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

EKSTREM VARMEBESTANDIG BESKYTTELSE ▶ Full kudelt skinnoverflate (som er laget av nøye utvalgt kuskinn av høy kvalitet med tykkelsesdybde over 1.2 mm), varmeisolasjon og myk svetteabsorberende bomull inni, denimmansjetter, som gjør at disse hanskene tåler temperaturer på minst 662 ° F (350 ° C) og nok til å håndtere det meste av høytemperaturarbeidet.
TYKK OG MYK ▶ Disse hanskene er laget av spesifikke deler av kua, som ikke bare er tykke, men også myke og fleksible med ekstrem varme-/brannmotstand og punkteringsmotstand, kuttmotstand og moderat oljebestandighet. Så det kan effektivt forbedre arbeidseffektiviteten din.
SLITESTERK KEVLARSØM ▶ Denne varmebestandige hansken bruker kevlartråd, noe som betyr at den er mer motstandsdyktig mot høye temperaturer enn andre varmebestandige hansker og ikke lett å bryte, veldig egnet for arbeid med høy temperatur. Forsterket håndflate for å dempe hendene når du arbeider med tung vekt eller skarpe gjenstander. Utmerket ytelse i kraftig sveising, gripende varme ting som komfyr og kokekar og brennende kull eller ved.
BREDT BRUKSOMRÅDE ▶ Denne hanskefunksjonen og utmerkede kvaliteten gjør den nyttig for sveising, grill, grill, vedovn, ovn,, skjæring, hagearbeid, camping, bål, dyrehåndtering og mye mer.
PROFESJONELL PRODUKSJON ▶ Kim Yuan har mer enn 20 års erfaring med produksjon av arbeidshansker i skinn, så vi vet hvordan du velger høykvalitets skinn og lager arbeidshansker av høy kvalitet, vi er sikre på at disse hanskene kan sammenlignes med lignende hansker i markedet.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.