FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
23 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

EasyULT trådløs Bluetooth-adapter for bil

kr 20,32 /stykke pris uten skatt

Foreslått utsalgspris: kr 40,63


Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
5 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
uten grenser
Land
Ungarn
Produktgruppe
Ny  
SKU:
holm8316
Siste implementering
4 dager siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

EasyULT Bluetooth 5.0-mottakeren er en trådløs lydadapter av høy kvalitet som lar deg enkelt lytte til musikk og streame lyd mellom enheter som ikke har en innebygd Bluetooth-tilkobling. Denne kompakte og multifunksjonelle enheten er et ideelt valg for bruk i biler, hjemmekinoanlegg, høyttalere og hodetelefoner.

Viktige funksjoner:

Bluetooth 5.0-teknologi: Avansert Bluetooth 5.0-teknologi gir ikke bare raskere og mer stabile tilkoblinger til enheter, men garanterer også lydoverføring av høy kvalitet. Dataoverføring er nesten dobbelt så rask og garanterer en stabil forbindelse over avstander på opptil 10 meter.

Trådløs lydstrømming: Spill av musikk fra enheter som ikke har Bluetooth. Denne bilens Bluetooth-adapter kobles til lydsystemer, hjemmestereoanlegg, høyttalere og kablede hodetelefoner ved hjelp av 3,5 mm aux-adapteren. Den har en Bluetooth 5.0-brikke for stabil tilkobling, rask dataoverføring og bredt signalområde.

Automatisk tilkobling: Denne bærbare adapteren kan brukes som enten sender eller mottaker. I sendermodus kobles den til Bluetooth-aktiverte mottakere, for eksempel hodetelefoner eller høyttalere, og overfører lydsignaler til disse enhetene. I mottakermodus kobler du til en Bluetooth-aktivert telefon og mottar lydsignaler og deler dem med deg.

Enkel å justere: I mottakermodus kan du justere volumet og bytte sanger opp og ned. Trykk lenge på venstre / høyre funksjonsknapp for å justere volumet. Trykk kort for å bytte sanger opp og ned. Den midterste knappen er avspillings-/pauseknappen. Mottakermodus kalles ZF-360.

Innholdet i pakken:

1 x Bluetooth 5.0 2-i-1-adapter,

1 x 50 cm - 3,5 mm AUX-kabel,

1 x USB-ladekabel,

1 x 3,5 mm lydadapter,

1 x Brukerhåndbok 

Innebygd batteri: Den har et innebygd 300mAh batteri som gir 10 timers avspillingstid på en enkelt lading.

EasyULT Bluetooth 5.0-mottakeren er et ideelt valg for alle som ønsker å nyte trådløs musikklytting og lydstreaming mellom enheter som ikke er utstyrt med Bluetooth-tilkobling. Den er enkel å bruke, leverer lyd av høy kvalitet og tilbyr et bredt spekter av applikasjoner for hjemme- og bilunderholdning.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.