WELCOME SUMMER
-35%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Drikkevarer Best Price Soft Beverage Drinks Sport Energy Soft Drink Prime Hydration Drink

kr 21,60 /en flaske pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
10 [2,4] flasker
Tilgjengelig mengde
uten grenser
Land
Latvia
Produktgruppe
Ny  
Leveringstid
7 dager
EAN:
4549292009064
Siste implementering
4 uker siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

"Prime Hydration" ser ut til å være et merke eller produktnavn relatert til energidrikker eller hydreringsdrikker, men fra min siste oppdatering er det ikke spesifikk informasjon tilgjengelig om et produkt med det eksakte navnet. Imidlertid er energidrikker og hydreringsdrikker ganske vanlige i markedet, og tilbyr en rekke formuleringer designet for å gi et løft av energi eller fylle opp væsker og elektrolytter.

Energidrikker inneholder vanligvis koffein og andre sentralstimulerende midler, sammen med sukker og ulike vitaminer og mineraler, for å gi en rask energiforhøyelse. På den annen side fokuserer hydreringsdrikker på å fylle opp væsker og elektrolytter som går tapt gjennom svette under fysisk aktivitet eller i varmt vær.

Når du vurderer en energidrikk eller hydreringsdrikk, er det viktig å undersøke ingrediensene og næringsinformasjonen for å forstå hva du spiser. Noen viktige faktorer å vurdere inkluderer:

Koffeininnhold: Energidrikker inneholder ofte høye nivåer av koffein, noe som kan påvirke enkeltpersoner forskjellig og kan forårsake bivirkninger hvis de konsumeres i overkant.

Sukkerinnhold: Mange energidrikker inneholder mye sukker, noe som kan bidra til vektøkning og andre helseproblemer hvis de konsumeres for mye.

Hydreringsdrikker kan inneholde elektrolytter som natrium, kalium og magnesium for å fylle opp det som går tapt gjennom svette.

Ytterligere ingredienser: Se etter eventuelle ekstra vitaminer, mineraler eller urteekstrakter som finnes i drikken, og vurder hvordan de kan påvirke helsen eller ytelsen din.

Det er alltid en god idé å konsumere denne typen drikker i moderasjon og vurdere dine individuelle helsebehov og følsomhet. Hvis du er usikker på et bestemt produkt eller dets ingredienser, kan rådgivning med helsepersonell gi personlig veiledning.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.