FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
23 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Digital alkoholsonde med nøkkelring

kr 48,94 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
10 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
86 [2,4] stykker
Land
Ungarn
Produktgruppe
Ny  
SKU:
holm3284
EAN:
=VLOOKUP(A534,Munka1!D:E,2,FALSE)
Siste implementering
4 dager siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

Ved hjelp av en digital alkoholsonde kan du måle alkoholnivået enkelt, enkelt og raskt. På grunn av størrelsen på pusteapparatet, kan den til og med passe inn i hanskerommet på bilen. Enheten kan være et utmerket valg for husfester og fester. Gadgeten har en LCD-skjerm, lyser i mørket slik at du alltid kan ta nøyaktige målinger.

Kirsebærdronning cognac kirsebær
Med alkohol-kirsebærbonbonet var det nesten ingen tvil om at pusteapparatet ville signalisere. Ingrediensene inkluderer også etylalkohol, som spesifikt angir på esken: maksimal alkoholstyrke er 5 prosent vol. Gabi var en sann helt, hun gikk med på å spise så mange konjakkkirsebær som hun kunne. Han kom seg til fire stykker. Umiddelbart etter det første forbruket indikerte sonden 0,5 tusendeler. Ti minutter senere, 0,4 tusendeler. Så hvis du kommer over cognac-kirsebærbonbonene fra troverdigheten under et familiebesøk i helgen, er det verdt å vente minst en halv time før du drar.

Egenskaper: Område: 0.00% - 0.19% BAC eller 0.0 - 1.9g / l2: %BAC og g / L2 x AAA batteridrevet. Dimensjoner: 11cm x 7cm x 2,5 cmFarge: svart
Vær oppmerksom på at produktet kvalifiserer som hygienisk apparat, i tilfelle bruk kan det bare erstattes under garantien. Underlagt gjeldende lover. Du har ikke krav på uttak!
Hvis du kjøper produktet, gjør du det med dette i tankene!
Bruke widgeten: Å bruke widgeten er en lek, bare trykk på strømknappen og enheten er slått på. Etter 10 sekunder - der enheten varmes opp (varme opp inskripsjon), kan du blåse sonden. Etter 5 sekunder med å blåse, kan du se resultatet.

Hva er skjult i boksen med gadgets?- Digital alkoholsonde med nøkkelring



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.