FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
22 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Dekorativ gipsvisning riskorn

kr 8,60 /kilo pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
25 [2,4] kg
Tilgjengelig mengde
10000 [2,4] kg
Land
Romania
Produktgruppe
Ny  
Leveringstid
15 dager
SKU:
C1525609
Siste implementering
8 måneder siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

Det er en dekorativ gips strukturert, på jakt etter "riskorn" basert på akryl-stire¬nice dispersjoner, pigmenter og marmorgranulat som brukes til utvendig og innvendig etterbehandling. vanlige plaster, gipsplaster, betong, gipsplater og gammel maling: den kan påføres på hvilken som helst overflate av mineralbase. Den er værbestandig, veldig motstandsdyktig mot mekanisk påvirkning, støt, slitasje og riper.

Forberedelse av basisoverflaten: Kontaktflaten må være helt tørr, glatt, ren, de-sprafuita og avfettet, uten løse partikler. Reparasjonspunktene har samme struktur som den eksisterende overflaten.

Instruksjoner for bruk: Overflater må primes med gipsprimer i minst 24 timer før dekorative gips påføres. Materialet påføres for hånd på en tykkelse av gips granu¬latia (1,5 mm) med rustfritt stål sparkel med en slikkepott og brutt sirkulær med en jevn plastfløte. Ikke bruk på svært skjøre overflater (f.eks. maling av eksisterende leire, kalkpuss, kalkpuss, gipsfasade -. utendørs). De gjelder ikke for et område på mindre enn 2 timer etter regnets slutt (temperaturforhold som tillater tørkeforberedelse). For å forebygge agn vil gips påføres i et enkelt trinn i prosessen "våt i våt" (uten avbrudd). Dette krever tilstedeværelse av et tilstrekkelig antall applikatorer på stillaset; Det vil ikke fungere under svært høye temperaturer under direkte påvirkning av solen, sterk vind, tåke, høy luftfuktighet over 80% og risikoen for regn og frost. Under forhold med høye temperaturer og svært høye anbefales det at påføringen av gips fortynnes 2% med vann og bindingen på siden av fasaden , som ikke er direkte utsatt for sollys. Det anbefales å bruke produktet på nytt etter det lokale formålet med å utføre reparasjoner og justeringer over en overflate som allerede er påført, siden disse områdene skiller seg ut i det generelle utseendet på finishen. Underlaget og lufttemperaturen skal være mellom 5 ° C og 25 ° C

Fargede plaster viktig: med naturlige aggregater er mulige variasjoner i fargetone; Det vil derfor bare bli brukt med samme antall batchmateriale på samme overflate; Ellers vil materialet blande seg med hverandre for å unngå forskjellige nyanser for å unngå å oppnå. Rengjøringsutstyr gjøres umiddelbart etter bruk med vann eller såpevann. Tørketiden overfladisk (berøring): 04.00, tørrhet (ball): 72 timer. Verdier?? er indikert for en temperatur på 20 ° C og en relativ fuktighet på 60%. Ca.: I de første 24 til 72 timene etter påføring påvirkes overflaten av regn, snø, frost osv. Spesifikt forbruk bør beskyttes. 2,9-3,1 kg / m2. Forbruket er for den perfekt glatte overflaten. Forbruket varierer avhengig av tykkelsen som påføres og caracteris¬ticile substrat. Emballasje: plastbøtte på 25 kg. Oppbevaring: Oppbevares kaldt, tørt og under 5 °C og 30 °C i originalemballasjen, uåpnet. Innenfor bølger evne: 24 måneder fra produksjonsdato med betingelsene for emballasje og lagring overholde. Se produksjonsdato og partier merket på emballasjen.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.