FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
24 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Sound Blaster X1 eksternt lydkort
Sound Blaster X1 eksternt lydkort
Sound Blaster X1

USB-DAC med høy oppløsning og forsterker for Super X-Fi-hodetelefoner

Oppdag detaljer du aldri har hørt før med Sound Blaster X1.

Den superkompakte Sound Blaster X1 er spesialbygd for å levere kraftig og perfekt hodetelefonlyd, og forbedrer umiddelbart høyoppløselig lydkvalitet med den innebygde AKM 4377 DAC-en. Kombinert med Ti/Burr-Brown INA1620 dual op-amp, forsterker og leverer Sound Blaster X1 klar lyd for å forbedre lytteopplevelsen ytterligere. Sound Blaster X1 fungerer med andre ord som et mellomledd mellom enheten og hodetelefonene, og leverer klarere, høyere og mer effektiv lyd sammen med Super X-Fi-holografi for hodetelefoner.

Koble den direkte via USB-C til din PC, Mac, PlayStation eller Nintendo Switch, og det vil forbedre lyden på enheten din med liten innsats. Den har også mikrofonavspillings- og dempeknapper, samt et sett med SmartComms via Creative-appen på PC og Mac, for sømløs online kommunikasjon under møter og chatter i spillet.

UBERØRT LYD

Hør hvert lag, hver detalj og hver nyanse av favorittmediene dine. Sound Blaster X1 har en presis 32-biters AKM digital-til-analog-omformer, kjent i lydverdenen for sin eksepsjonelle gjengivelse. Når den kombineres, leverer Sound Blaster X1 eksepsjonell lydytelse på opptil 115 dB SNR ved 24-biters / 96 kHz avspillingsoppløsning. Den leverer perfekt lydkvalitet, og får frem det beste i hodetelefonene og avspillingsenheten.

FORBEDRE OPPLEVELSEN DIN

Vi vet hvor vanskelig det er å finne gode hodetelefoner, og vi garanterer at Sound Blaster X1 vil gi paret ditt imponerende og kraftig akustikk uten å ofre lydklarheten. Sound Blaster X1 bruker toppmoderne Ti/Burr-Brown INA1620 dual op-amp med integrerte tynnfilmmotstandspar og EMI-filtrering for å levere høy effekt med ekstremt lav forvrengning og crosstalk, og leverer hi-fi-lyd for lytteopplevelsen.

Sound Blaster X1 er også i stand til å kjøre hodetelefoner med høy impedans på opptil 600, til og med hodetelefoner i studioklasse. Nyt de fullstendige spesifikasjonene til favoritthodetelefonene dine uansett hvor du er med dette bærbare lydtilbehøret. Hvis du har underutnyttet hodetelefonene dine, er det din sjanse til å maksimere dem.

OPPSLUKENDE SURROUNDLYD

Ingenting slår surroundlyd på kino, og det er her Sound Blaster X1 kommer inn. Selv om du ikke kan være på kino døgnet rundt, vil Sound Blaster X1 garantert ta deg med på en reise uansett hvor du er.

Med full-range 5.1 og 7.1 lydstrømalternativer for surroundlydvirtualisering, samt den prisbelønte holografien til Super X-Fi-hodetelefoner, lar denne USB DAC-en deg enkelt oppleve surroundlydeffekter i hodetelefoner, spesielt dialog i filmer med et naturlig og realistisk lydbilde som er dypt oppslukende og veldig naturlig, akkurat som på kino, uten å miste lydsignaler og effekter fra miljøet.

PROBLEMFRITT OPPSETT

Med et praktisk plug-and-play USB-C-grensesnitt kobles Sound Blaster X1 direkte til din PC, Mac eller spillkonsoll og krever ingen drivere som skal installeres.

Bare koble Sound Blaster X1 til enheten din og nyt øyeblikkelig volum- og klarhetsøkning for alle medier fra favorittappene og musikkspillerne dine, inkludert Netflix, Spotify, Apple Music og til og med YouTube. Kombinert med et bærbart og lett kabinett er Sound Blaster X1 i utgangspunktet et profesjonelt lydsystem som får plass i lommen!

PRAKTISKE KONTROLLER

Få enkel tilgang til nyttige funksjoner som volum, mikrofondemping og Super X-Fi-kontroller på Sound Blaster X1 uten å måtte navigere gjennom flerlags skjerminnstillinger. Demp-knappen er spesielt nyttig når du bruker et hodesett mens du er i en samtale!

ALT KAN TILPASSES

Creative-appen gir deg mer kontroll over hvordan du lytter. Tilpass lyden med equalizerinnstillinger eller juster equalizerbåndet etter eget ønske for å skape en lytteopplevelse som virkelig er din.

Du kan også få tilgang til en omfattende pakke med lydforbedringer for å skape riktig stemning for spill, se filmer og mer. Fordyp deg i videoer med surround via den akustiske motoren, eller aktiver speidermodus for å forsterke komplekse lydsignaler i spillet og få et forsprang på motstanderen.

KOMMUNISER SMARTERE

Takket være den smarte moropakken



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.