FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
18 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Chimpan Tree Familie Brettspill Moro for hele familien

kr 95,54 - 22% kr 122,87 /stykke pris uten skatt

Minimumspris fra 30 dager før rabatt: kr 95,54


Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
10 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
50 [2,4] stykker
Land
Storbritannia
Produktgruppe
Ny  
Leveringstid
3 dager
Siste implementering
2 uker siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

CATAPULT YOUR JUMPING MONKEYS - Dette strategiske Chimpan Tree Game er perfekt for enhver anledning. Gjør dette settet flott, enten på en barnefest, har en familie spillkveld eller til og med på farten, mens camping eller på ferie. Med dette Monkey Jumping-spillet vil familien din ha timer med moro! Ikke bare tilbyr dette brettspillet timer med endeløs moro, det hjelper barn å lære strategiske sosiale tenkningsevner og utvikler sine finmotoriske ferdigheter. Hvem blir kronet som den ultimate Chimpan Tree-vinneren?
ET KLASSISK SPILL SOM ALDRI BLIR GAMMELT - Dette spillet gir god underholdning for barn og voksne, og har underholdt familier i generasjoner! Vil du være den første spilleren til å katapultere sjimpansene dine inn i treet! Hver spiller bytter på å snu sin sjimpanse inn i treet fra utskytningsrampen, hvis de er heldige nok, vil sjimpansene svinge fra grenene. Den første spilleren med alle sjimpansene sine hengende fra treet er vinneren. Spill med barna, venner eller hele familien.
PERFEKT FOR ENHVER FESTANLEDNING - Dette Chimpan Tree-spillet er perfekt for enhver anledning eller familieeventyr. Enten i julen, bursdager, familie spillkveld eller til og med camping, er dette spillet bundet til å få hele familien til å ha det gøy sammen. Dette spillet oppfordrer til tidlig utvikling av alle motoriske ferdigheter hos barn, fra hånd-øye-koordinering til tålmodighet, og ikke bare det, det gir barn endeløse timer med underholdning. Dette all-time favoritt retro spillet er også en ideell gave til enhver anledning.
PRODUKT SPESIFIKASJONER - Inkluderer 1x Monkey Tree Base og et utvalg av forskjellige fargede aper (blå, rød og gul). Minimum 2 spillere kreves. Pakke Dimensjoner - H6cm x B27cm x D27cm. Passer for alderen 3 år og over.
EPISK MORO! RANGE - Epic Fun-produkter er umiddelbart gjenkjennelige fra deres lyse, illustrerende designede emballasje. Dette fantastiske utvalget dekker alt fra klassiske brettspill for barn til familiespill. Tilbyr en rekke spill som gir utrolig valuta for pengene, samtidig som de ikke går på kompromiss med kvaliteten



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.