FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
24 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Bilfeilkodeleser Bluetooth OS DS150e

kr 347,22 /stykke pris uten skatt

Foreslått utsalgspris: kr 694,45


Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
5 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
uten grenser
Land
Ungarn
Produktgruppe
Ny  
SKU:
holm8141
Siste implementering
4 dager siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse


6 stk tekstiltallerkenbrikker: Tallerkenskiver i tekstil beskytter bordet ditt når du spiser eller serverer mat. Deres myke og tykke materiale beskytter bordet mot riper og varme som kan være forårsaket av varme retter eller tallerkener. Disse tekstilvaskerne er enkle å rengjøre og kan også vaskes i maskin.

6 stykker coasters: Coasters er flotte for å beskytte bordet mot kondens forårsaket av kalde drikker eller varme drikker. Disse praktiske skivene absorberer fuktighet fra drikke og forhindrer at bordoverflaten blir våt eller smurt.

6 skjeer kniver, gaffelholdere: Skje-, kniv- og gaffelholderne er en praktisk løsning for å holde bestikket ryddig på bordet. Dermed holder de ikke bare bordet rent, men gir også et elegant og ryddig utseende under måltider.

Laxllent servise vaskemaskin er ikke bare nyttig og funksjonell, men har også en spesiell design som skaper en hyggelig atmosfære på spisebordet. Materialet i settet er av høy kvalitet og holdbart, så du vil glede deg over å bruke det i mange år.
Det er et ideelt valg for enhver anledning, det være seg en familiemiddag, en samling av venner, et festlig måltid eller til og med daglig bruk. Laxllent servise kan også være en flott gave til familie eller venner som setter pris på den spesielle atmosfæren og stilen med å spise hjemme.

Dette drikkesettet av høy kvalitet er både elegant og praktisk for de som legger merke til detaljer og liker å omgi seg med stilig tilbehør i hjemmet. Det tar bordkulturen til et nytt nivå og vil garantert bidra til et hyggeligere måltid.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.