FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
23 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Hvordan fungerer det?

Goldie er en kroppsolje som vil gi en rask og mer intens brunfarge. Den fungerer med UV-stråler, noe som betyr at du kan bruke den mens du soler deg ute eller i et solarium. Takket være de rike naturlige ingrediensene, vil huden din være myk, glatt og velstelt, og den vil også lukte behagelig.
Og best av alt - huden din vil gløde! Din solbrune kropp vil se lysere ut enn noen gang før!
Hvordan bruke olje?
Rist den før bruk! Påfør den på de ønskede delene av kroppen før du soler deg eller bruker en solarium. Goldie kan også brukes på ansiktet.
Men husk - Goldie inneholder ikke UV-beskyttelse. Før soling, bruk en ekstra solkrem.
Hvilke ingredienser inneholder oljen?
Oljen er 100% vegansk og inneholder ikke silikon! Vi undersøkte helt naturlige ingredienser som vi har kjent i uminnelige tider, og som vi vet bidrar til å brune raskere. Og det var slik Goldie olje ble til! Goldieolje er designet med de beste oljene: olivenolje, parafinolje, solsikkeolje, soyabønneolje, hvetekimolje. Denne kombinasjonen av oljer sammen med betakaroten og gulrotekstrakt gir raskere, mer effektive og mer varige resultater. I tillegg vil vitamin E og C ta vare på huden din under og etter soling!
Våre produkter er ikke testet på dyr!
Se ingredienser ↓
Isopropylmyristat, Paraffinum Liquidum, kapryl/kapryltriglyserid, Olea Europaea fruktolje, Helianthus Annuus-frøolje, betakaroten, Daucus Carota Sativa gulrotrotekstrakt, Glycin Soyabønneolje, tokoferol, Propicol Glicitrat, Jubilin Regia sitronsyre, tokoferylacetat, parfyme, Triticum Vulgare kimolje, glimmer, propylparaben, benzylbenzoat, limonen, linalool, CI 12010, CI 77891, CI 77491.

Produktstørrelse: 150 ml


Vedlegg
Last ned fil bodybite(3).pdf


Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.