FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
15 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Den ideelle løsningen for enhver bassengeier er Irishom trådløs bassengstøvsuger. Denne utmerkede robotrenseren lar deg rengjøre bassenget enkelt og effektivt, og gir krystallklart vann.

Avanserte funksjoner for utmerket rengjøringskvalitet, kombinert med brukervennlighet, gjør Irishom pool hoover til en uunnværlig enhet for bassengpleie. Den trådløse utformingen eliminerer behovet for tungvinte kabler, slik at du kan bevege deg fritt over hele bassengområdet.

Irishom støvsugeren er utstyrt med en kraftig motor som effektivt fjerner smusspartikler, blader og annet rusk fra bunnen og veggene i bassenget. Det integrerte filtersystemet sikrer at alt smuss beholdes effektivt, noe som sikrer rent og sunt badevann.

Uansett størrelsen på bassenget ditt, er Irishom trådløse bassenghoover i stand til å møte bassengets krav. Den lange batterilevetiden muliggjør omfattende og grundig rengjøring uten behov for hyppig lading. I tillegg justerer det intelligente navigasjonssystemet automatisk ruten for å sikre omfattende dekning av bassengområdet.

Den irske støvsugeren er en pålitelig enhet av høy kvalitet som gjør det mye enklere å holde bassenget rent. Enten du eier et privat basseng eller administrerer et større fritidsanlegg, er Irishom trådløs bassengstøvsuger den perfekte løsningen for å dekke dine behov.

Spesifikasjon:

Modell: W002
Produkt Størrelse: (38 × 33 × 17 cm) ̃
Produkt Vekt: 3,42 kg / 7,53 lb
Farge: Grå og Svart
Nominell effekt: 30W
Nominell arbeidsspenning: 11.1V
Vann sugeport Antall: 2
Filtrering tetthet: 75um
Bevegelseshastighet: 6-18/min (19.6-59 ft / (18 m) ̃min)
Batteri: 5000mAh
Ladetid: 2,5-3 timer
Utladningstid: ≥90min
IP-nivå: IPX8
Strømforsyningsspenning: 100-240V
pakke størrelse: 44 x 35 x 19,5 cm / 17,3 x 13,7 x 7,6 tommer
Pakkevekt: 3500g / 7.7lb



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.