FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
25 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Baseus videokabel HD-serien HDMI 2.0 4K 60 Hz 0.75m Blac

kr 34,16 /stykke pris uten skatt
JEG BESTILLER
Tilbudet avsluttes snart
Skynd deg, tilbudet utløper i dag. Ikke nøl med å ikke gå glipp av muligheten!

Minimal rekkefølge
1 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
uten grenser
Land
Slovakia
Produktgruppe
Ny  
Merker
Baseus - Always
SKU:
WKGQ030101
EAN:
6932172611255

Ta kontakt med Ringe

Baseus videokabel HD-serien HDMI 2.0 4K 60 Hz 0.75m Blac - beskrivelse

Baseus High Definition Series HDMI 2.0-kabel gir utmerket bildekvalitet opp til 4K. Takket være den perfekte synkroniseringen av lyd og video, kan du komfortabelt se favorittfilmene og seriene dine, i sin tur bruken av den nyeste HDMI 2.0-standarden tillatt å oppnå en båndbredde på opptil 18 GB / s. Kabelen støtter også dynamisk HDR, noe som garanterer fantastisk bildeklarhet og rike detaljer.
Høy bildeoppløsning
Bilder av høyeste kvalitet er nå innen rekkevidde. Baseus High Definition Series-kabelen garanterer en oppløsning på opptil 4K ved 60 Hz. Den er kompatibel med HDMI 2.0, og du vil sømløst koble den til forskjellige enheter som en datamaskin, PS 3 bærbar PC, PS 4 eller set-top-boks. Kabelen viser bildet i størrelsesforholdet 21:9 og har to moduser: Dupliser og Utvid.
Du vil legge merke til alle detaljer
Produktet støtter dynamisk HDR, noe som betyr at det perfekt gjengir farger og gir et enda rikere detaljert bilde. Ved å bruke den kan du alltid nyte utmerket kvalitet - se på feriebildene dine, organisere en filmkveld og jobbe komfortabelt på storskjerm. Baseus vil gi deg bilder som vil glede deg med høy oppløsning, mange detaljer og naturlige, levende farger.
Lag en kino i ditt eget hjem
Hva annet gjør Baseus HDMI-kabelen så bra for å se filmer? Det garanterer perfekt synkronisering av bilde og lyd. Så du kan bli enda mer nedsenket i verden skapt av favorittregissøren din. Organiser en filmkveldsmaraton for deg og vennene dine, eller lag en privat hjemmekino for komfortabelt å se nye episoder av en vanedannende serie.
Det vil tjene deg i lang tid
Adapteren er slitesterk og overraskende motstandsdyktig mot slitasje. De gullbelagte kontaktene er knapt utsatt for slitasje eller oksidasjon, så de vil tjene deg i lang tid. Den slitesterke PVC-fletten beskytter den fortinnede kobberkabeltråden, noe som gjør adapteren motstandsdyktig mot bøyning og utilsiktet rykking. Du vil med hell bruke den på daglig basis, uten å bekymre deg for å skade den for raskt.


Betalingsmetoder

  • Overføre

Fraktmetoder

  • Innenlands forsendelse
  • Utenlandsk skipsfart

Andre engros tilbud

Andre tilbud i denne kategorien

Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.