FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
25 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Baseus USB-C til USB-C-kabelen lar deg raskt lade enhetene dine med opptil 100W strøm. Den lar deg også overføre filer med hastigheter på opptil 480 Mbps. Holdbar og motstandsdyktig mot skade - det vil tjene deg perfekt i lang tid. I settet finner du også en praktisk stropp, som gjør det lettere å oppbevare kabelen og forhindrer at den floker seg. Produktet er kompatibelt med de fleste enheter utstyrt med en USB-C-port.
Det vil lade utstyret ditt på kort tid
Produktet støtter opptil 100W strøm, opptil 5A strøm og hurtigladeprotokoller som FCP og QC3.0. Dette betyr at den umiddelbart kan lade den bærbare datamaskinen eller smarttelefonen, noe som sparer deg for tid! Du trenger ikke lenger å vente uendelig på at telefonen skal være klar til bruk igjen - med Baseus tar det bare noen få øyeblikk. Du kan også bruke kabelen til å lade Nintendo Switch-konsollen - det tar bare omtrent 2,5 timer!
Du vil kopiere filene dine på kort tid
Denne praktiske kabelen lar deg ikke bare lade raskt - den lar deg også overføre filer på kort tid. Overføringshastigheten på opptil 480 Mbps vil sikkert oppfylle dine forventninger. En film på 1 GB kan kopieres på bare 24 sekunder! Med kabelen kan du lade telefonen og overføre data samtidig.
For sikkerheten til smarttelefonen din
Med Baseus trenger du ikke å bekymre deg for maskinvaren din. Den innebygde smarte E--brikken med USB-IF-sertifisering vil effektivt beskytte den mot skade. Kabelen justerer automatisk strøm og spenning under lading for å holde enhetene trygge.
Solid, holdbar konstruksjon
Kabelen består av 8 tråder av fortykket, fortinnet kobber. Den er beskyttet av en skjede laget av slitesterk TPE. Dette gjør kabelen motstandsdyktig mot bøying, brudd eller riving. Stedet som er ekstremt utsatt for skade - forbindelsen mellom kabelen og kontakten - er i tillegg beskyttet. Dessuten er ABS-skallet ekstremt motstandsdyktig mot slitasje.
Spesifikasjoner:

Merke: Baseus
navn: Overlegen serie hurtiglading datakabel
Modell: CATYS-C02
Type: USB-C til USB-C
Materiale: ABS + TPE
Farge: Hvit
Effekt maksimalt 100 W
Overføringshastighet: Opptil 480 Mbps
Lengde: 2m



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.