FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
20 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Baseus Reiselader Super Si Pro mini hurtiglader, C + U, PD 3.0, QC

kr 120,51 /stykke pris uten skatt
JEG BESTILLER
Tilbudet avsluttes snart
Skynd deg, tilbudet utløper i dag. Ikke nøl med å ikke gå glipp av muligheten!

Minimal rekkefølge
1 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
uten grenser
Land
Slovakia
Produktgruppe
Ny  
Merker
Baseus - Finish - Only
SKU:
CCSUPP-E02
EAN:
6953156206359

Ta kontakt med Ringe

Baseus Reiselader Super Si Pro mini hurtiglader, C + U, PD 3.0, QC - beskrivelse

Intelligent vegglader med europeisk kontakt og støtte for en rekke hurtigladeteknologier. En kompakt gadget med 2 porter: USB Type C og USB . Perfekt for å fornye energien til mobile enheter som smarttelefoner, nettbrett eller til og med bærbare datamaskiner.
Kompendium for hurtiglading - Tilbehøret støtter alle de mest populære hurtigladeteknologiene - Power Delivery 3.0 (PD 3.0) og Quick Charge (QC 3.0)
Øyeblikkelig energifornyelse - Takket være de nevnte variantene av rask energifornyelse, kan utstyret ditt gjenvinne full effekt, til og med flere ganger raskere enn med standardladere .
Også for bærbare datamaskiner - PD-teknologi lar deg lade ikke bare smarttelefoner, men også bærbare datamaskiner utstyrt med en USB Type C-port . Med riktig kabel gir adapteren en ladehastighet som kan sammenlignes med en klassisk strømforsyning.
2 enheter samtidig - 2 porter som lar deg koble til, og dermed fornye energien til 2 enheter samtidig! Du trenger ikke å vente på at den første maskinvaren er ferdig med ladingen for å koble til den andre.
Materialer av høy kvalitet - Laget av en kombinasjon av brannsikre og holdbare materialer: PC og ABS . Motstandsdyktig mot fall og overdreven oppvarming.
Intelligent chip - Tilbehøret har et intelligent styringssystem som justerer den optimale spenningen til det spesifikke utstyret . Enheten din vil få nøyaktig så mye strøm som den trenger for å gjenopprette på kortest mulig tid, uten risiko for å skade batteriet.
Flere beskyttelsesnivåer - Blant annet mot overlading, overoppheting og kortslutning. Fullstendig beskyttelse av både tilbehøret og enhetene som lades .
Tenker på batteri- og strømregninger - Når utstyret ditt er fulladet, slås laderen automatisk av , og tar dermed vare på batteriet til enheten som lades og sparer energi.
Bredt spekter av forsyningsspenning - Spenningsområdet 100 - 240V muliggjør problemfri bruk av adapteren over hele verden . Med riktig adapter kan du ta den med på hvilken som helst tur!
Spesifikasjon:

Merke: Baseus
Materiale: PC + ABS
Plugg: europeisk
Porter: USB Type C PD, USB
Spenning / strøm (inngang): 100 - 240V / 1.2A
Spenning / strøm (utgang): USB-C PD - 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 15V / 2A, 20V / 1.5AUSB - 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 15V / 2A, 20V / 1.5A
Strøm: 30 W (maks.)


Betalingsmetoder

  • Overføre

Fraktmetoder

  • Innenlands forsendelse
  • Utenlandsk skipsfart

Andre engros tilbud

Andre tilbud i denne kategorien

Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.