FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
17 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Som mobilspill? Med Baseus kan du være sikker på at telefonbatteriet ikke nekter å betjene deg i det mest avgjørende øyeblikket i spillet! CALCS-A01-kabel støtter 2.4A-lading, overfører filer med en hastighet på opptil 480 Mbps og preges av en interessant, spillervennlig design. Kontakten er plassert i 90° vinkel, noe som gjør spillingen mye enklere. Dessuten gir smartbrikken beskyttelse mot skade.
Bygget for spillere
Nå kan du komfortabelt lade telefonen mens du spiller - den fremspringende kabelen kommer ikke lenger i veien. Pluggens 90° kurve gjør at produktet passer bedre til formen på smarttelefonen din. Tilbehøret er utstyrt med et blinkende blått lys, som indikerer ladestatus. Det gir også kabelen en unik, spillkarakter.
Kortere ladetid
Kabelen støtter opptil 2.4A, slik at du kan redusere ladetiden betydelig. Den 4-bånds fortinnede kobberkabelen er ansvarlig for sin pålitelige ytelse. Ekstra beskyttelse mot skade er gitt av et spesielt PE-belegg. Alt dette gjør at Baseus-kabelen lades raskere og mer stabil.
Beskyttelse mot skader
Intelligent chip gir blant annet effektiv beskyttelse mot overoppheting og overlading. Dessuten tilpasser kabelen automatisk driften til nye systemer og oppdateringer. Så du kan lade enhetene dine uten bekymringer - Baseus gir komfort og sikkerhet ved bruk.
Rask filoverføring
Dette er ikke slutten på dine muligheter! Kabelen lar deg samtidig lade smarttelefonen og overføre filer med hastigheter på opptil 480 Mbps. Dette er en flott tid saver! Du trenger ikke lenger å kaste bort dyrebare minutter på å vente på at videoene, bildene eller dokumentene dine skal kopieres - med Baseus vil det bare ta noen få øyeblikk.
Motstandsdyktig mot skade
Produktet er laget av materialer av høy kvalitet som ikke bare sikrer holdbarheten, men også ser bra ut. Saken er laget av slitasje-, ripe- og oksidasjonsbestandig sinklegering, som i tillegg tiltrekker seg oppmerksomhet med sin elegante glans. Nylonflettet gjør kabelen ekstremt holdbar og fleksibel. Du trenger ikke å bekymre deg for at den går i stykker eller bøyer seg for mye.
Spesifikasjon:

Merke: Baseus
navn: Legend Series Elbow hurtiglading datakabel
Modell: CALCS-A01
Gjeldende: 2.4A
Overføringshastighet 480 Mbps
Inndata: USB
Utgang: Lyn
Lengde: 2m
Farge: Svart



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.