FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
23 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Trådløs bilstøvsuger med et sett med tilbehør
Fiende av skitt ? Som en hai fra Jaws-filmen er Baseus støvsuger en sann trussel ... for skitt. Med det store sugehullet, 4000 Pa sugekraft og 65W, tar Shark One raskt vare på skreller, hår, smuler og sigarettsneiper. Ingen nåde.
Hvor du vil? Gjelder både i og utenfor bilen, kan også brukes hjemme.
En trådløs design? Lett, trådløs og gratis. Med 2400 mAh batteri tilbyr støvsugeren nesten ubegrenset komfort ved rengjøring. Det har aldri vært like enkelt!
Flere rengjøringsmåter? Med mer menneskeorientert tilbehør oppfyller den ulike behov for rengjøring. Ved siden av støvsuger inkluderer pakken børstesugedyse, felles sugedyse og en langvarig slange.
Støyreduksjon? Med optimalisert eksos grille støvsuger gjør effektivt senker støy, bare litt høyere enn uformelle innendørs samtaler.
Et filter laget av kirurgisk stål ? Et filter på medisinsk nivå laget av rustfritt stållegering. Filterskjermen kan vaskes med vann gjentatte ganger uten skader. Det er holdbart og effektivt.
Selv for de mørkeste hjørnene? Takket være det innebygde lette smusset har det ikke noe sted å gjemme seg. Selv i de trangeste og mørkeste områdene.
Batteri under kontroll? En arbeidstid for støvsuger er ca 22 minutter. Men tilbehøret har en nyttig batteriskjerm som når som helst kan fortelle deg statusen. Du trenger ikke å bekymre deg for en plutselig mangel på strøm.
Legg den i posen og gå! ? Når alt er rent og skinnende, kan du pakke Shark One og alt tilbehøret hans i den praktiske vesken. Lett å transportere og samle alle elementene alltid på ett sted.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.