FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
24 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

AwpLand Avocado fontenen 2 liter

kr 75,01 /stykke pris uten skatt

Foreslått utsalgspris: kr 150,01


Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
5 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
uten grenser
Land
Ungarn
Produktgruppe
Ny  
SKU:
holm9006
Siste implementering
4 dager siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse


Awpland Avocado Dog Drinker - Kjæledyrets sunne vannkilde
Awpland avokado hund drikker! Den søte avokadodesignen til denne drikkeren tiltrekker kjæledyret ditt, gir dem friskt og rent vann og får dem til å elske å drikke vann.

Viktige funksjoner:

BPA-fri og sikker konstruksjon: Laget av ABS-materialer av høy kvalitet som er hygieniske, holdbare og ripebestandige. Systemet med en intelligent pumpe gir sikkerhet og indikerer strømbrudd, og unngår dermed tørr forbrenning.

Ultrastille drift og drikkeoppmuntring: Den ultrastille pumpen (under 30 dB) har lavt strømforbruk, slik at du bare kan høre den behagelige raslingen av rennende vann. Det er et ideelt valg for sjenerte eller sjenerte kjæledyr å drikke komfortabelt fra drinker uten å forstyrre deg eller kjæledyret ditt.

Stor kapasitet og nødvannlagring: Den automatiske 2L-drikkeren har et effektivt drikkeområde, perfekt for små og mellomstore kjæledyr. Enten du er på forretningsreise eller bare borte fra hjemmet, kan du være trygg på at din pelskledde venn alltid vil ha tilgang til ferskvann.

Vannstandsvindu med blålyseffekt: Oppgraderingsversjonen av Awpland hundedrikker har et gjennomsiktig vindu som gjør det enkelt å holde oversikt over kjæledyrets totale vannforbruk. Det blå lyset er alltid på, noe som indikerer normal drift, slik at kjæledyret ditt lett kan finne en drikker selv om natten.

Med praktisk USB-kontakt: Drikkeren kan enkelt lades med en USB-kontakt, og eliminerer behovet for en stikkontakt eller batterier. Bare plugg inn kabelen slik at kjæledyret ditt alltid kan nyte ferskvann.

Ikke nøl med å skaffe deg Awpland Musk Avocado Dog Drinker i dag og sørg for at kjæledyret ditt er riktig hydrert og sunt!



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.