WEEKEND SALE
-25%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Arbeidshansker i skinn, perfekt for lastebilkjøring/hagearbeid/hagearbeid/con

kr 30,95 /et par pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
100 [2,4] par
Tilgjengelig mengde
15648 [2,4] par
Land
Storbritannia
Produktgruppe
Ny  
Siste implementering
1 år siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

TØFF &FLEKSIBEL ▶ Laget av nøye utvalgt kuskinn av høy kvalitet med tykkelsesdybde over 1,2 mm som ikke bare er tykk og solid, men myk og smidig. Hvis du har noen form for utendørs oppgaver å gjøre, er dette hanskene å få, de er både komfortable og robuste nok til at du bare trenger ett par, og det vil vare lenge
SLITESTERK OG ANTISKRENS ▶ Utstyrt med forsterket håndflateplaster som gir deg overlegen grep og hudbeskyttelse. Sydd og dobbeltsydd med ekstra lag skinn i håndflaten der de alltid ser ut til å slites ut, slik at det godt kan beskytte hendene mot torner, klistremerker, yucky ting og ripping av vinrankene den trekker, og rikelig med beskyttelse mot små riper og blåmerker som oppstår under vanlige altmuligmann ting.og ripping av vinrankene den trekker.
KOMFORTABEL &KEEP PROTECTED ▶ Sleeve sømmer er dobbelt låse-sydd med høy tetthet tråd, har elastisk armbånd for bedre passform, fin gave til trucker og heavy duty arbeidstaker, og det er et første verktøy for verftet arbeid eller noen typer arbeider rundt huset.
BREDT SPEKTER APPLIKASJON ▶ Denne hanskefunksjonene og utmerket kvalitet gjør den nyttig for Yard, Motocycle Driving, Trucker Driving, Hagearbeid, Konstruksjon, Fence Fix, Heavy Duty Work, Wood Cutting, Warehouse, Camping, Ranch / Farm, Landskapsarbeid, Diy, Garage, Moving, Welding, Sliping, Chopping, Mulching, Digging og alt tungt eller utendørs arbeid.
PROFESJONELL PRODUKSJON ▶ Kim Yuan har mer enn 20 års erfaring med produksjon av lærarbeidshansker, så vi vet hvordan du velger høykvalitets skinn og lager arbeidshansker av høy kvalitet, disse hanskene kan godt beskytte hendene dine, vi er sikre på at disse hanskene kan sammenlignes med lignende hansker i markedet.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.