FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
16 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

3MK antivirusfolie for hele skjermen Produktbeskrivelse + viktigste funksjoner

Silver Protection 3mk 7H fullskjerms antivirusfolie for Galaxy S21 Plus Passer perfekt til skjermen på Samsung Galaxy S21 Plus, Silver Protection-folien fra det anerkjente 3mk-merket er et produkt som, i tillegg til de beskyttende egenskapene til skjermen vår, fjerner bakterier som samler seg på den. Det antimikrobielle belegget som brukes i den dreper 99,9 % av kjente virus, bakterier, sopp og muggsopp. Folien fungerer hele tiden, takket være at den beskytter skjermen vår mot bakterier som samler seg på den under daglig bruk.



Produkthøydepunkter: Merke
3mk
Serie
Sølvbeskyttelse
Produkttype
Antivirus beskyttende folie
Kompatibilitet
Samsung Galaxy S21 Plus





Hvorfor er det verdt å kjøpe dette produktet? Tykkelse: kun 0,17 mm Overflatehardhet: 7H 3x øker holdbarheten til skjermen Case Friendly - kompatibel med dekselet Beskytter mot riper Sprekkbestandig Self-Heal™-teknologi - selvhelbredende Settets innhold: 1 x SilverProtection-folie, Anti-Bubble Card ™, rengjøringssett



Ytterligere informasjon: En stor fordel med Silver Protection 3mk-folien er dens fleksibilitet, som gjør at den også kan beskytte den avrundede delen av skjermen. Produsenten, som ønsket å forlenge levetiden til folien, bestemte seg for å bruke et selvregenererende belegg, som får folien til å fungere hele tiden og er i stand til å eliminere mindre skader eller riper forårsaket mens du bruker telefonen. Takket være Self-Heal™ kan vi nyte den glatte overflaten på folien enda lenger, og boblene som dannes under installasjonen vil forsvinne innen 72 timer. LESE DET! * Etter montering av folien er det mulighet for luftbobler eller spor etter installasjon. Takket være Self-Heal™-teknologien vil de forsvinne innen 72 timer.


3mk er et polsk merke som hovedsakelig produserer herdede briller, hybridbriller, etuier og beskyttelsesfilmer. Alle 3mk®-produkter er laget med den største forsiktighet, designet for å gi den beste, muligens usynlige beskyttelsen for enhetene våre. Merket er preget av lang erfaring, noe som er bekreftet av ulike tester, sertifikater og priser.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.