FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
14 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Aluminium folie tape Selvtak vanntett isolasjonstape

kr 180,14 /stykke pris uten skatt
Pris for forhandling

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
1 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
15 [2,4] stykker
Land
Australia
Produktgruppe
Ny  
SKU:
PS-15025BT
Siste implementering
9 måneder siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

FUNKSJONER
>Merke: Prime Solutions
>Bygget for å vare
>Materiale av høy kvalitet
>Enkel etterlevelse
>God tåremotstand
>Feilfri avslutning

SPESIFIKASJONER
>Lim: Akryl
>Materiale: Aluminiumsfolie + Lim + Papir
>Limtype: Vann aktivert, varm smelte
>Funksjon: Vanntett
>Selvklebende side: Ensidig
>Temperatur: -40 ~ +120 ° C
>Tilgjengelige størrelser: 75mmx35m, 96mmx25m, 150mmx25m

PAKKEN INKLUDERER
I henhold til bestilling

OM PRODUKTET
Slutt å slite med rotete, upålitelig og tungvint tape. Prime Solutions aluminiumsfolietape er det nye, moderne alternativet for hjemmebruk og profesjonell bruk. Vår aluminiumsfolie tape er sterkere enn duct tape, enklere å bruke, og mer pålitelig for alle dine taping behov. Den kan brukes på nesten alt fra tetningsbokser til montering av plakater til festing av apparatrør. Det er perfekt for prosjekter på farten som trenger en rask løsning.

>Prime Solutions aluminiumsfolietape er en lett, brukervennlig aluminiumsfolietape som bare kan kuttes og rives. Det gir deg den beste verdien for pengene dine, siden det lett kan gjenbrukes i flere prosjekter i stedet for å bruke mye på engangsbånd. Det forårsaker ingen skade på noen overflate, men samtidig holder den seg effektivt til seg selv eller omgivelsene.

>Aluminiumsfoliebånd brukes på sømmer og skjøter av glassfiber og aluminiumsstøttet kanalplate. Belagt med et gummibasert trykkfølsomt lim, gir de en utmerket barriere mot damp og samsvarer med uregelmessige overflater. Aluminiumsfolietape kan brukes til skjerming og tildekking av varmeisolasjon. Dessuten er den klar til bruk.
>Pakk isolasjonen rundt hver kanal, slik at dampsperrens bakside vender ut. Forsegl forsiktig hver søm med foliebåndet. Fortsett langs lengden på hver kanal, og sørg for at hver isolasjonsrulle er sikkert tapet til den tilstøtende isolasjonsstripen.
>Aluminiumsfoliebånd er polymerbelagte, og de er perfekte for belegg av elektriske kabler. Båndene kan også brukes til innpakning av instrumenter, isolasjonskabler og annet temperaturfølsomt elektrisk materiale.
>Prime Solutions aluminiumsfolietape er et slitesterkt, permanent og pålitelig produkt som ikke vil skrelle av eller rive. I motsetning til andre bånd på markedet, vil dette båndet ikke etterlate rester, og det kan fjernes uten å etterlate noen klissete rester. Båndet er et godt valg når du trenger å forsegle og beskytte.
>Aluminiumsfolietape gir et reflekterende lag på følsomme og delikate overflater, og beskytter dem mot høye temperaturer, ultrafiolett og infrarødt lys, samt fuktighet og visse kjemikalier. Den syntetiske gummiklebende baksiden er ikke-reaktiv, slik at du kan bruke den på alle overflater.

MERK: Denne varen vil bli sendt fra Australia med Australia-Wide Express Delivery Service. **Under normal drift av logistikk-/budtjenester (unntatt forstyrrelser eller overbelastning) er leveringstiden ca. 3-6 virkedager for adresser i større byer, tettsteder og tettsteder. Det kan være ekstra forsinkelse på par virkedager for landlige adresser.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.