FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
25 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Alogy Techsuit CarbonFuse Produktbeskrivelse + høydepunkter

Produkt Høydepunkter: Merke: Alogy Modell: Techsuit CarbonFuse Dedikert til: Apple iPhone 14 Pro Maks materiale: Polykarbonat (bak), Polyuretan (ramme) Ingen fingeravtrykk: Anti-fingeravtrykk Finish: Frostet ryggeffekt - gjennomsiktig, matt Knapper: Aktiv beskyttelse Design: relativt tynn og lett Beskyttende kant: Beskytter skjermen og kameraet Pakket i originalemballasje rett fra produsenten Oppdag din indre miljøbevissthet med vår lille øko-emballasje Liten pakke Perfekt passform, full funksjonalitet Utskjæring på siden - mulighet for å feste f.eks.
Alogy Techsuit CarbonFuse-dekselet av høy kvalitet er et holdbart premiumveske av høy kvalitet, laget av en kombinasjon av polykarbonat og polyuretan som, takket være egenskapene, beskytter smarttelefonen mot skader og riper. Den fleksible polyuretanen som brukes i produksjonen av dekselet, fester seg perfekt til enheten uten å øke dimensjonene betydelig. Foringsrøret har blitt beriket med en frosteffekt på ryggen, noe som reduserer utseendet på fettflekker og fingeravtrykk. Den gjennomsiktige, matte finishen harmonerer perfekt med telefonens design.
Saken er utstyrt med et luftputesystem, som absorberer alle støt og fall, fordeler kraften i støtet gjennom hele saken, og dermed beskytter enheten vår mot skade.
Den beskyttende kanten på saken har en litt hevet beskyttende kant som stikker ut over skjermen på enheten og bakkameraet, og beskytter dem mot riper forårsaket av å sette enheten på en benkeplate eller et skrivebord. Takket være dens letthet, når vi holder smarttelefonen i hendene, har vi inntrykk av at den påførte saken nesten er "blandet" inn i enheten og utgjør en helhet.
Full funksjonalitet Den moderne utformingen av dekselet går hånd i hånd med funksjonalitet. Saken har alle nødvendige utskjæringer, og funksjonsknappene er beskyttet av spesielle aktive deksler, integrert i rammen av saken. I tillegg blokkerer ikke saken muligheten for induktiv lading, så du trenger ikke å fjerne dekselet for å lade iPhone. Den tynne designen vil ikke øke størrelsen på enheten betydelig på noen måte.
Eco Small Package Vi har designet emballasjen for våre produkter på en slik måte at det sparer plass! Oppdag din bekymring for miljøet. Velg små pakker!
Alt for hånden! Sjekk ut våre andre tilbud og velg nødvendig tilbehør til smarttelefonen din. Huske! Du kan finne en rekke tilbehør som: herdet glass, holdere, billadere, FM-sendere, kabler eller hodetelefoner.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.