FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
25 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Prisen forhandles for bulkbestillinger

100% av nykokt kokosnøttmasse, Coco Junction Coconut Cider Occit inneholder 17 aminosyrer og vitaminer og mineraler som eddik fra vanlig kokosnøttvann ikke kan tilby! Coco Junction Apple cider eddik har en lav glykemisk indeks (35). Den har en autentisk smak av fersk kokosnøttnektar med den rette balansen mellom delikat surhet og fruktig sødme

***

Den friske juice av kokos treet kan virke som en usannsynlig kilde til eple cider eddik, men hei, gode ting kommer fra overraskende steder. Coco Junction Cider eddik har 17 aminosyrer og antioksidantegenskaper, noe som gjør den god for hjertet og ideell for folk som prøver å håndtere vekt.

Vår eplecidereddik er presset fra organiske kokosnøtter på Filippinene, hvor verdens best balanserte kokosnøttpalmer har vært siden 1840. Den eksotiske tanginess er temperert av den friske fruktige sødmen av fersk kokosnøttvann.

Enten som salatdressing, smørsaus ved neste grillfest eller som en av matlagingsingrediensene dine, tilsett en cocktail med kokoscidereddik til måltidet.

INSTRUKSJONER FOR BRUK: Bruk til å tilberede sauser, salatdressinger eller dips for å legge til mat. Eller ta 1-2 ss vann for å rense kroppen naturlig (som et alternativ til eplecidereddik).

INGREDIENS: Økologisk kokosnøttsaft

OPPBEVARING: Oppbevares på et kjølig, tørt sted.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.