FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
14 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Osram T8 36W / 640 LUMILUX kjølige hvite G13 rørformede pærer - full pall med 1250 enheter

kr 6,95 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
1250 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
32000 [2,4] stykker
Land
Latvia
Produktgruppe
Ny  
Merker
Osram
Leveringstid
14 dager
Siste implementering
4 uker siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

Oppdag effektiviteten og kvaliteten til Osram T8 36 W / 640 LUMILUX Cool White pærer, nå tilgjengelig i et fullt pallantall på 1250 enheter. Disse rørformede pærene er designet for kommersiell og industriell bruk, og gir et skarpt, kjølig hvitt lys ved en fargetemperatur på 4000K.

Hver pære har en standard G13-kontakt og måler 590 mm i lengden, noe som gjør dem egnet for en rekke lysarmaturer. Som et produkt fra Osram, en anerkjent produsent i belysningsindustrien, kan du forvente konsistent ytelse og holdbarhet fra LUMILUX-familien.

Med en total tilgjengelig mengde på 32 000 enheter, er vi rustet til å håndtere grossistordrer med effektivitet. Enten du lager opp for store installasjoner eller løpende vedlikeholdsbehov, er lagerbeholdningen vår klar til å oppfylle dine krav.

Den estimerte leveringstiden strekker seg vanligvis over 1 uke for de fleste europeiske land, selv om dette kan variere. Vi tar sikte på å gi en jevn og praktisk leveringsprosess tilpasset de spesifikke behovene til ditt sted.

For eventuelle henvendelser angående betalingsalternativer, er teamet vårt i beredskap for å hjelpe deg. Vi streber etter å gjøre transaksjonsprosessen så sømløs som mulig, slik at du kan fokusere på kvalitetsbelysningsløsningene du søker.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.