HAPPY SALE HAPPY SALE
-30%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

100 stk Nitrilhansker Power Grip | Pudder

kr 97,10 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
50 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
uten grenser
Land
Tyskland
Produktgruppe
Ny  
Siste implementering
1 måned siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

Trygt å gripe i vått, olje og fett
samtidig nøyaktig passende og følsom
Premium engangshansker, ekstra sterk nitril
Mot glidning: Fiskeskalastruktur på begge sider
elastisk, veldig robust og holdbar
motstandsdyktig mot biologiske farer
Olje- og fettbestandig

Funksjoner og kompatibilitet
Nitrilhansker Power Grip, pulverfri av Hygostar
Med nitrilhanskene Power Grip passer alle bevegelser, og du jobber alltid trygt, raskt og nøyaktig. På grunn av den dobbeltsidige, sklisikre overflaten kan selv små eller fete gjenstander håndteres trygt. Samtidig er engangshanskene laget av nitril nøyaktig passende og elastiske. Derfor har du med nitrilhanskene Power Grip maksimal mobilitet og følsomhet. Så selv fint arbeid konsentreres og gjøres raskt, og glidning unngås uten store anstrengelser.

Overflaten: Sikkert grep takket være fiskeskalastruktur
Nitrilhanskene Power Grip har en spesiell overflate. Både håndflaten og baksiden av hånden er utstyrt med en spesiell fiskeskalastruktur. Takket være den dobbeltsidige strukturen kan nitrilhanskene brukes på begge sider/venstre-høyre. Franz Mensch jobbet på denne typen overflater i årevis. Målet: å bringe engangshansker til markedet som virkelig tilbyr grep, spesielt under vanskelige forhold som fuktighet eller olje. De små høydene og fordypningene i fiskeskalastrukturen tillater dette faste grepet. De høyere delene har alltid kontakt med arbeidsobjektet og forhindrer dermed at hendene glir.

Materialet: følsomt og elastisk
Power Grip-hanskene laget av nitril er førsteklasses hansker og laget av slitesterkt materiale av meget høy kvalitet. Nitrilen er robust og tåler mekanisk belastning godt. Dessuten er det holdbart og beskytter deg mot biologiske farer. Samtidig er nitril et veldig elastisk materiale, og engangshanskene Power Grip tilpasser seg nøyaktig til hendene. Takket være den svært gode passformen gir nitrilhanskene en høy grad av følsomhet – ideelt for presisjonsarbeid. I tillegg er nitril fri for lateksproteiner og mer hudvennlig enn sammenlignbare engangshansker laget av latex.

En annen fordel: Power Grip-nitrilhanskene er matsikre og godkjent for direkte kontakt med mat. De er pulverfrie og derfor ideelle for produktbeskyttelse og beskyttelse mot forurensning i matområder.

Fargene: blå, oransje og svart
Engangshanskene Power Grip laget av nitril er tilgjengelige i blått, oransje og svart. Tips: Bruk de oransje Power Grip-hanskene spesielt for arbeid i dårlig opplyste områder. Den iøynefallende, oransje signalfargen er alltid lett å gjenkjenne. De blå Power Grip-nitrilhanskene er ideelle for matområder. Den blå fargen er en veldig god kontrast til maten og arbeidsflatene, fordi det av natur ikke er blå mat. De svarte hanskene gir også en behagelig kontrast i lyse omgivelser og er ideelle for industrien.Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.