FLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
24 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

VITORIA KAFFE I BØNNER OG JORD

kr 26,98 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
Tilgjengelig mengde
uten grenser
Mengde
480 ks / paller
Land
Spania
Produktgruppe
Ny  
Siste implementering
2 måneder siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

"Helt fra begynnelsen har vi fokusert på kvaliteten og mangfoldet i produktene våre. Forbindelsen mellom CAFES VITORIA og våre leverandører er nøkkelen til å møte forventningene til våre kunder. "

CAFÉ VITORIA S.L. siden grunnleggelsen på 70-tallet i Barcelona, en engasjert SMB, dynamisk og familieeid. Vi er fullt dedikert til HORECA og VENDING, og skaper grunnlaget for et solid og gjennomsiktig prosjekt.

For tiden kommersialiserer vi 3 merker kaffe under vårt navn, men produserer også for private labels.

EKTE ESPRESSO
Vår sosiale følsomhet og miljøbevissthet gjør at vi kan oppnå FLO-sertifisering i 2006.

Fairtrade handler om bedre priser, anstendige arbeidsforhold, lokal bærekraft og rettferdige handelsvilkår for bønder og arbeidere i utviklingsland. Ved å kreve at selskaper betaler bærekraftige priser (som aldri må falle under markedsprisen), adresserer Fairtrade urettferdigheten i konvensjonell handel, som tradisjonelt diskriminerer de fattigste og svakeste produsentene. Dette gjør at de kan forbedre sin status og ha mer kontroll over sine liv.

Vi er partnere av NGO CAFÉ MUNDI, som er dedikert til å forbedre levekårene til kaffesamfunn ved å skape infrastrukturer og mekanismer som hjelper i kampen mot fattigdom.

Basert på deres kunnskap om kaffeproduserende land, har disse selskapene lansert et hjelpeprogram for disse kaffesamfunnene.

VITORIA KAFEER
I tillegg til å jobbe med FAIRTRADE-sertifisering, har vår bekymring for bærekraft ført oss til å skape vårt utvalg av miljøvennlige kaffeprodukter. Vi har fått CCPAE-godkjenning for å produsere og kommersialisere økologiske produkter under ES-ECO-019-CT-sertifikatet.

Etter offisiell sertifisering og siden 2017 har vi utviklet hele Europa og spesielt i Norden, vår linje med økologisk kaffe. Skreddersy steke- og emballasjenivåer til deres spesifikke behov.

KOLONIAL KAFFESELSKAP
Etter denne erfaringen begynte vi å utvikle et spesielt format for personmarkedet. Vi tror at en pakke på 250 og 500 g ville være et veldig interessant alternativ.

Vårt ønske om å tilby best mulig kaffe fører til at vi alltid kjøper direkte gjennom kooperativer og bønder. Dette gjør at vi kan tilby konvensjonell kaffe, spesiell kvalitet, differensiert og økologisk, alt med full sporbarhet.Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.