FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
2 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

22 i 1 hakker - løkhakker med 13 kniver og beholder, vegetabilsk mandolinskive, til kjøkken

kr 116,23 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
20 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
500 [2,4] stykker
Land
Italia
Produktgruppe
Ny  
Leveringstid
3 dager
Siste implementering
2 uker siden

Nåværende tilbud i denne kategorien Nåværende engros tilbud
Tilbudsbeskrivelse

Om dette elementet
Tidsbesparende: Vår oppgraderte grønnsakshakker er enkel å kutte eller skjære grønnsaker og frukt i skiver med en enkel bevegelse hver gang. Bladene er skarpe, avhengig av hardheten til grønnsakene eller fruktene for å bruke forskjellig kraft til å kutte. La deg lage mat lett og bli din glede, også få familien til å nyte matlaging.
13 Diversified Blades: Vegetabilsk skiver med 13 forskjellige størrelser av mat chopper blader, inneholder 7 forskjellige størrelser på kniver og 6 utskiftbare kniver, som kan gi deg mange måter å skjære og rive, vår mat chopper gjør det enkelt for deg å hogge, skiver, terninger, hakk og hakk.
Overlegen kvalitet: Multifunksjonshakkerbladene er laget av 402 rustfritt stål og BPA-fri ABS-plast av matkvalitet. Kniver klemmes lett inn og ut, sterke og holdbare, utsøkt utførelse nok til å kutte de fleste typer frukt og grønnsaker. Vår mathakker vil spare deg for koketid og er en fin gave til matlagingselskere.
Innovativt design: vegetabilsk hakker med dørslagskurv og beholder, kurven er plassert vertikalt for enkel tilgang og hygienisk lagring, når den plasseres horisontalt, kan mat plasseres i lag for å forbedre plassen, og beholderen kan lagre overflødig frukt og grønnsaker . Vår helikopter blir din nye venn på kjøkkenet.
Gave til matlagingselskere: Multi Vegetable Chopper, Enten du bruker den som eggehøvel eller ostehøvel, er dette en fin ting å ha. Den kommer med alle slags ting, også den kommer med en peeler som du trenger, og med børstene som fulgte med, gjorde de rengjøringen mye enklere. Helikopteret vil spare oss for mye tid på kjøkkenet vårt og vil være en flott gave til mamma og matlagingselskere.Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.